Direk konuya geçiyim yazı şeklimi düzeltmeden hızlı bir şekilde yazıcam kusura bakmayın .
öncelikle destek sistemini biraz daha geliştirecek bir açılım düşünüyorum mesela şöyle anlatayım destek sistemine normal hile/haksızkazanç/argo tür vidioları yollasak normal şekilde ve alta ileri diye bir buton olsa destek sistemi vidio yu incelediği ve hile/haksızkazanç/argo türü suç buldugu taktirde ileri butonunu aktif etse mesela 4 saat sonra incelendi girdim taleplerimden gördüm ileri butonu aktif olup vidio da hile/haksızkazanç/argo belirlendi ve aktif edildi ve ben ileri diyip bir üst kademeye geçip şu şekilde bir sayfa açılsa bir kutucuk şekilde isim yazılı olsa hile yapan kişinin ismi ! ve bir altında destek sisteminin uygun gördüğü cezai işlem süreci olsa atıyorum 7 gün ve yanında bir giriş tuşu olsa mesela şu şekilde
JusTDeMoRaZ Onayla ( Onayla butonu yeşil )
7 Gün Giriş engeli.
Bu şekilde olsa hem size biraz olsun saygısızlık , küfür ve suçlama eksilecektir hemde herkez hile/haksızkazanç/argo yapanları daha çok iletip cezai işlemi uygulatmak isteyecektir .. saygılar iyi forumlar
peki hoşmu dediniz ya insanların hakları yiyiliyor tamam eyvallah bu bir oyun ama bazıları için yaşam tarzı bazıları bağımlısı yapıcak bir şey yok o yüzden kendi oyununuzda hilelere çözüm bulamıyorsunuz lafa gelince googlede en çok aranan oyunu en güvenilir oyunu woflteam seçildi falan filan peki hileler söz konusu olunca bu titizlik nerde ? tekrar söylüyorum böyle bir sistem getirilmedikçe bu oyun tam anlamıyla temizlenemez veya buna benzer hilelere kalıcı çözümü siz üretin ? bir hileli oyuncu kaybetmemek için 5 oyuncu kaybediyorsunuz farkında değilsiniz insanlar buna para veriyor ama değmiyor çünkü cold hack ? 50 tl bu kadar basit burda hile yapanlara dava acılcak falan filan diyosunuz ya hileyi üretene açın ? hileevreni.com 'a açın ? bu kadarmı zor kos kaca joygame lafa gelince ama