murat3327 adlı hesabıma siteden giremiyorum acaba kaç gün ban yedim ? normalde facebook ile girerdi şimdi kırmızı bir hata çıkıyor girmiyor büyük ihtimalle ceza yedim . wolfteame giriyorda siteye girmiyor kaç gün ceza yediğimi nasıl öğrenicem
Bu konu hakkında tarafıma detaylı bilgi vermeniz gerekmektedir. Forum üzerinden hiç bir kullanıcımızı sebebsiz uzaklaştırma cezası vermemekteyiz. Bu konu altından geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Bu konu hakkında tarafıma detaylı bilgi vermeniz gerekmektedir. Forum üzerinden hiç bir kullanıcımızı sebebsiz uzaklaştırma cezası vermemekteyiz. Bu konu altından geri dönüş yaparsanız sevinirim.
destek sistemine 1 aydır talep açıyordum hiç cevap vermediler ben açtıkça birikti yaklaşık 6 tane talep oldu galiba bu yüzden ban yedim hiç bi şekilde girmiyor joypara alamıyorum ama oyuna giriyor şifremi değiştirmeyi denedm ancak yine aynı
ben internet kafe işletiyorum çarı giriyor müşteriler bağlantınız falanca tarihe kadar yasaklanmıştır diyor neden yıllardır bu işi yaparım ilk görüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler