ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Kaç Gün Ban Yedim ?

• yardmet
    Konu: 1 Yanıt: 2
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

murat3327 adlı hesabıma siteden giremiyorum acaba kaç gün ban yedim ? normalde facebook ile girerdi şimdi  kırmızı bir hata çıkıyor girmiyor  büyük ihtimalle ceza yedim .
    wolfteame giriyorda siteye girmiyor kaç gün ceza yediğimi nasıl öğrenicem

0

31.12.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhabalar.

Bu konu hakkında tarafıma detaylı bilgi vermeniz gerekmektedir. Forum üzerinden hiç bir kullanıcımızı sebebsiz uzaklaştırma cezası vermemekteyiz. Bu konu altından geri dönüş yaparsanız sevinirim.

0

31.12.2015

Link kopyalandı.
  • yardmet
    Konu: 1 Yanıt: 2
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

avengers256 dedi ki;
    Merhabalar.

Bu konu hakkında tarafıma detaylı bilgi vermeniz gerekmektedir. Forum üzerinden hiç bir kullanıcımızı sebebsiz uzaklaştırma cezası vermemekteyiz. Bu konu altından geri dönüş yaparsanız sevinirim.

destek sistemine 1 aydır talep açıyordum hiç cevap vermediler ben açtıkça birikti  yaklaşık 6 tane talep oldu  galiba bu yüzden ban yedim  hiç bi şekilde girmiyor joypara alamıyorum ama oyuna giriyor şifremi değiştirmeyi denedm ancak yine aynı

0

31.12.2015

Link kopyalandı.
  • DostumOlsa
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

abi og_yonetici  Dostum Olsa bnm hesap ben hiç hilee acmadım ban yedim lutfen kaldırın allah için ;(

0

9.9.2019

Link kopyalandı.
  • byjokerBcanÜ
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

ben internet kafe işletiyorum çarı giriyor müşteriler bağlantınız falanca tarihe kadar yasaklanmıştır diyor neden yıllardır bu işi yaparım ilk görüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

0

10.9.2019

Link kopyalandı.
  • bervedan
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Slm benim çagrım hasretask ve ben bugün yedim siyasi içerikli nedeni yüzünden. Ne kadar yediğimi öğrenebilirmiyim

0

15.10.2019

Link kopyalandı.
  • TSKYASAR80
    Konu: 2 Yanıt: 3
    29 JFP
    Kazanılan Rozetler

Oyuna giriyorum ama destek sistemine basvur diyor ben hile kullanmadım o kadar nakit çektim ayıp ama lütfen ilgilenir misini JOYGAME

0

20.5.2024

Link kopyalandı.