ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Joygame.com Haksız Kazanç Yapıyor. Şikayetim Var.

• alha22
    Konu: 17 Yanıt: 27
    299 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Joygame.com Haksız Kazanç Yapıyor. Neden derseniz ben 1+35 1 adet kral kurt sandı aldım fakat sadece nakitle aldım geldi bonusları gelmedi diğerleri gelmedi sandığı yollar misiniz rica etsem şimdi dersiniz kampanya saati bitmiş falan dersiniz hayır tarih: 17.6.2016 saat 17:39 da ve aldığımda kampanyanın bitmesine daha 10 dakika kalmıştı rica etsem kutularımı yollar misiniz diye talepte bulundum ama cevap veren olmuyor. Merhaba ayıp oluyor böyle ama bir keresinde de aldım kral kurt sandığı 1 adet +35 gelmedi şimdi yine aynı olay oldu +20 gelmedi 2 sefer aldım 2 sefer 5100 gitti yine boş yardımcı olun sandıklarımı atın ekran alıntısı atıyorum araştırın kutuları verin 40 adet kral kurt sandığım gelmesi gerekirken gelmedi haykırma aldım nakitle aldım geldi bonusları gelmedi Talep açtım ama talep bakan olmuyor bir de 2 sefer 5.000 Nakit çalındı onu da söyledim ama bakan yok böyle olmaz ama 17.6.2016 aldım gelmedi bide 22.06,2016 da gelmedi incelemeye alın bakın görün oyundaki carımın adı 17.6.2016 General1159 du adımı deyiştirdim adı 22.06,2016 huysuz1616 yaptım bilginiz olsun yeni adım

0

22.6.2016

Link kopyalandı.
  • alha22
    299 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

KraliyetOnline 9:56 pm Pin Code JJUK-7952-NETP-A4M4 Message PP Kart numarası daha önce kullanılmış. PPCard Info Status : Completed UserID : xxlaym12*** RegDate : 2016-06-20 20:52:05 Pin Code KLSU-6413-YUPP-F4F2 Message PP Kart numarası daha önce kullanılmış. PPCard Info Status : Completed UserID : xxlaym12*** RegDate : 2016-06-18 17:43:04 KraliyetOnline kodları ve size attığım sorgu cevaplarını yazın ve kodların çalındığını soyleyin bilgi isteyin yardımcı olurlar kraliyetonline.com sitesi üzerinden ben 2 sefer 5.000 Wolfteam Nakit Almıştım sonra kulanırım dedim kulanmadım sonra kulanayım dedim bi baktım Girdiğin E-pin kodu daha önce kullanılmıştır. Lütfen farklı bir E-pin kodu iletekrar dene. diyince ben şaşırdım sonra kraliyetonline.com sitesine giriş yaparak canlı destek hattına konuyu iza ettim bana sonra bunu dedi kraliyetonline.com canlı destek hattı KraliyetOnline kodları ve size attığım sorgu cevaplarını yazın ve kodlarınçalındığını soyleyin bilgi isteyin yardımcı olurlar size dendi bunu verdi canlı destek hattı BU KONUNUN DETAYLI BİR ŞEKİLDE İNCELENMESİNİZ ARZ EDERİM.

0

22.6.2016

Link kopyalandı.
  • alha22
    299 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

http://www.joygame.com/destek/faq.aspx?catId=3 bu konular ile ilgili ekran alıntılarını vs aldım destek ekibine attım ama bakan yok
    bu konular hakkında detaylı incelesini arz ederim 
    OG facebook adresi varsa ordan da görüşme saglaya biliriz 

-

0

22.6.2016

Link kopyalandı.
  • KSfsyl123
    Konu: 1 Yanıt: 7
    31 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Beyler desteğe attığınız mesajları unutun şahsen ben yüzlerce tl para yatırmama rağmen bitaraflarına takmıyorlar hiçkimseyi takmazlar.

0

23.6.2016

Link kopyalandı.