ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Joygame

• serkanseyh1
    Konu: 10 Yanıt: 51
    468 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Joygame çalışanları wolfteamın resmen içine edip bırakmışlar.
    önceleri k-paketlerindeki kutularda her şey çıkardı da sevincimize ortak arardık şimdilerde ise k-paketlerindeki kutuları alma isteğimiz yok.
    çıkarmışlar 1 tane dandik silah keleş peru isminde dönüştürmeside ya 1 altın yada 1 kp
    veyahutta diğer gereksizler yada fazlalıkları dönüştürmesi 1 altın yada 1 kp bu dönüştürme olayını iyicene kapatın yada eskisi gibi özgürleştirin.
    kaolin kutusunu aldığımızda her kutudan çıkardı şimdi ise her kutuyu bırak içinden şans kutusu çıkıyor. ne alaka ise.
    volfram kutusundan gizemli kutular çıkardı 20 tane açtım bırak kutuyu sadece gereksiz dönüştürmesi 1 altına olan silahlar çıkıyor.
    ayyıldız kutusundan 30 tane açtım ya gereksiz silah yada 3 günlük dövme.
    nadir eşya kutusu eskiden 90 adetli kutu yada 90 günlük güzel eşyalar verirdi. şimdilerde ise ya mpt yada bora alıpta ne yapacaksak o gereksizleri.
    adventerde yeterinde gereksiz eşyalarımız mevcuttur. daha da gereksiz yapmayın şu oyunu.
    siz kendi işinizi biz kendi oyunumuzu ve özelimizi halledelim, lütfen şu oyuna dokunmayın yıllarımız bu oyunla geçiyor her oyuncudan tonlarca harcama yapılıyor biraz insanlığınız varsa insanları rahat bırakın.
    eğer ki wolfteamı yok etme amacında iseniz hiç bir şey olmamış gibi birde sistemi kapatıp her yerde reklamınızı yapıp joygamenin sonu geldi diye yazınız.
    eğer ki kapatma gibi durumunuz yok ise bırakın herkes özgürlüğünü yaşasın.
    Saygılarla... TCpiton

0

8.1.2018

Link kopyalandı.