Merhaba,
Oyuna girebiliyorum ama siteye giremiyorum. Ne yapmalıyım?
"www.joygame.com" internet adresini ziyaret ederek "şifremi unuttum" seçeneğine tıklayın. "Şifremi unuttum" sekmesine tıkladıktan sonra sizden istenilen bilgileri doğru bir şekilde girdiğinizde şifreniz, hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine elektronik posta olarak gönderilecektir. Ardından şifrenizi değiştirerek siteye giriş yapabilirsiniz.
Pardon forumdaki kullanıcıları gerizekalı mı sanıyorsunuz ? Ben senelerimi , cebimdeki parayı bu oyuna vermişken sizin aptalca hatalarınız yüzünden verdiğim emekleri hiçe sayarak yeni bir hesap açtım kendime . İletişim bölümüne yazdığınız telefonu arıyorum kullanım dışı , forumunuza yazıyorum saatler sonra cevap veriyorsunuz , destek bölümünüzün kimseye hiç bir faydası yok . Açtığım hesapla da yakın zamanda üst rütbelerde yerimi alıcam . Aynı sorunla tekrar karşılaşmam durumunda şirketinizin yetkilileriyle mahkeme salonunda görüşeceğiz . İnsanların hakkını gasp etmekten başka hiç bir şeyden anlamıyorsunuz
Bak arkadaşım ; oyuna normal şekilde hiç bir problem yaşamadan girebiliyorum bu konuda bir sıkıntı yok fakat iki üç hafta kadar önce siteye giriş yapabilmişken , ben bugün neden kullanıcı adı veya şifre hatalı uyarısı alıyorum ? Araştırdım , bu problemi yaşayan arkadaşların '' Forumdan banlanmışsınız '' şeklinde açıklamalar aldıklarını gözlemledim . Şahsi hesabımdan foruma hile SS ve video görüntüleri atmak dışında giriş yapılmamış olmasına rağmen ne sebeple kim tarafından engelleniyorum ? E postadan şifre değiştir diyorsunuz . E postamı bilsem zaten sizinle uğraşmam . Seneler önce kullandığım bir e posta adresinin benim için bu kadar büyük bir şeye mal olacağını düşünemedim , evet . Ben sizden hesabımın engelini kaldırmanızı hiç bir şekilde talet etmiyorum . Ama biri çıkıp '' Kardeşim sen böyle böyle bir şey yapmışsın , arkadaşlar da seni bu yüzden engellemişler '' şeklinde bir açıklama yapmadan bu işin peşini bırakmayacağım .
muharrem3132 dedi ki;
Bak arkadaşım ; oyuna normal şekilde hiç bir problem yaşamadan girebiliyorum bu konuda bir sıkıntı yok fakat iki üç hafta kadar önce siteye giriş yapabilmişken , ben bugün neden kullanıcı adı veya şifre hatalı uyarısı alıyorum ? Araştırdım , bu problemi yaşayan arkadaşların '' Forumdan banlanmışsınız '' şeklinde açıklamalar aldıklarını gözlemledim . Şahsi hesabımdan foruma hile SS ve video görüntüleri atmak dışında giriş yapılmamış olmasına rağmen ne sebeple kim tarafından engelleniyorum ? E postadan şifre değiştir diyorsunuz . E postamı bilsem zaten sizinle uğraşmam . Seneler önce kullandığım bir e posta adresinin benim için bu kadar büyük bir şeye mal olacağını düşünemedim , evet . Ben sizden hesabımın engelini kaldırmanızı hiç bir şekilde talet etmiyorum . Ama biri çıkıp '' Kardeşim sen böyle böyle bir şey yapmışsın , arkadaşlar da seni bu yüzden engellemişler '' şeklinde bir açıklama yapmadan bu işin peşini bırakmayacağım .
Merhabalar.
Öncelikle Yukarıda yazmış olduğunuz hakareti hak etmediğimizi bilmenizi isterim.
Sorununuz hakkında ise bir kaç hafta öncesinde sitede yapılan bakım sırasında şifrelerini değiştirmiş kullanıcıların karşılaştığı bir problem eğer e-posta adresi sizin ise Talep açarak e-posta adresinizi isteyebilirsiniz. Ekstra olarak Talep numaranızı bana iletebilirseniz Özel olarak ilgileniceğimden emin olabilirsiniz.