ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

JOYGAME İÇİN ÖNEMLİ ÖNERİ!

  • ZehriSehvet
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhabalar, 

    Joygame Ekibine bir öneride bulunmak istiyorum. 
    Wolfteam 2009 yılından beri zirvede ve hala aynı yerini koruyor. 
    Yerini alabilmiş herhangi bir MMOFPS oyun bulunmamakta.. FAKAT...
    Biliyorsunuz ki Joygame Wolfteam'ın üreticisi değil. Yayıncısı. Hangame , NTTgame gibi bir yayıncı firma ve bu yayıncı firmalar sürekli bir yarış içinde. (kişisel görüşüm) 
    Her firmanın istediği gibi Yayınladıkları oyunun popüleritesinin artmasını istiyorlar. 
    Wolfteam dediğim gibi şuan zirvede fakat üzerinden çook zaman geçti Wolfteam geleli. Hilelerden olsun, sıkılmaktan olsun, rekabete dayanamayanlar (zirveye çıkamayanlar) olsun oynayna olduğu kadar bırakanda oldu. 

    Benim tavsiyem Wolfteam tarzı bir MMOFPS (Son Silah: S2) tarzı bir FPS oyun yayıncılığını yapması. 
    Hem yeni bir oyunun gelmesinin faydaları: 
    •Wolfteam sıkılıp bırakanlar burada şanslarını deniyecekler.
    •Wolfteam'daki hile oranı burdaki oyuna göre çok çok az olacağından dolayı hile yüzünden bırakanlarda bu oyunda başlıcak.
    •Bireysel Sıralamada 1. olmak isteyipte olamayan arkadaşlarımızda bu oyunda şanslarını deniyecekler. 
    •BLoodRappeR (Furkan) gibi farklı yayıncılar kazanabilir , oyunun reklamını onlara yaptırabilirsiniz! 

    Yani anlıcağınız; 
    Yeni oyun size kaybettiğiniz tüm oyuncuları geri getirebilir ve bu fırsat başka bir yayıncı firmanın eline geçmesinden iyidir. (Dediğim gibi wolfteam kurulalı çok oldu. Farklı bir yayıncı firma bir MMOFPS oyunu getirerek zirveyi zorlayabilir.) 

    Şimdi.. Şuan dikkatle incelediğimde Wolfteamla kapışan 2 oyun var gözümde. 
    1. Counter Strike: Global Offensive
    2. Zula Online

    CS:GO her ne kadar dünya çapında oynansada Türkiye'de Wolfteam'dan fazla oynanmıyor. Aynı şekilde Zula "TÜRK YAPIMIYIZ!" diyerek oyuncu çekmeye çalışsada Gerek kötü oynanış bakımından, Gerek ise oyun içindeki adaletsizden kazandığı oyuncuları bir o kadar hızlı kaybetmeye başladı bile. (PB WARFACE Gibi oyunları bende biliyorum fakat üzerlerinde inceleme yapmadığım için buraya yazmadım. Kişisel görüş sonuçta resmi rakamlar değil bunlar.) 

    Bu yüzden Joygame Ekibi bu konuda biraz aceleci olsa iyi olur. Çünkü çok gereksiz oyunlar getirdiniz. MStar hakkında yorum yapamam ama Goley vs. bu oyunlar gerçekten çok başarısız oyunlardı. (Kişisel yorum.)

    A.V.A tarzı bir oyun değil , bizim isteğimiz S2 - Wolfteam arası bir oyun. 
    Trickshot, Quickscope atabildiğimiz bir oyun. Zaitsev benzeri silahların olduğu ve CS:GO'daki gibi Silahlarımıza Skin koyabiliceğimiz bir oyun.
     Wolfteam ne kazandıysa bence oyunun hızlı akışından. Böyle bir firma yeni bir oyun getirerek Wolfteam'i geçemese bile FPS kategorisinde 2. sıraya oturup kaybettiği oyuncuları tekrar kazanabilir. 
    Saygılarımla.

    0

    6.11.2016

    Link kopyalandı.
  • apranax1996
    Konu: 11 Yanıt: 37
    323 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Wolfteam Türk yapımı bir oyun olmadığı için her istediklerimizi anında uygulayamıyolar, bu dediklerinizi okuyup mantıklı olanı kore yetkilelerini iletirler fakat asıl sorun koreliler, değişim yapmakta çok katılar ve oyun isimden çok şey kayıp ediyor daha düzgün bir isim olsa gene tutunabilir ama isimde bu konuda çok etkili ve herkese çok cazip bir isim olarak gelmiyor..Bu konuda bu oyun daha değişme imkanı yok sürekli yeni şeyler gelmeye devam edicek , Türkiyede cs'nin önünde olabilir ama cs global bir oyun ve hiç bir zaman wt ona yaklaşamaz..

    0

    7.11.2016

    Link kopyalandı.