ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

JOYGAME BECERİKSİZLİĞİ !!!!!!!

• Revium1453
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bizler oyuncular olarak bu oyuna para yatırıyoruz. Bunun karşılığında ise bir takım oyuncular internetten ücretsiz olarak hile indirmekte. Özellikle aim hileleri çok revaşta. Bu sisteme dur diyemeyen joygame'e sesleniyorum. Siz ne işe yararsınız ??? Bizler para veriyoruz cebimizden para çıkıyor karşılığında oyunda hileden geçilmiyor. Bir daha asla para yatırmayacağım. Bu sorun yıllardan beri olan bir durum. Ben bu oyunu ilk çıktığından beri oynayan bir kişiyim. Bu rezilliğe o zaman da dur diyemedikleri gibi 2021 senesinde de dur diyemiyorlar. Bunun açıklaması olamaz. Bu nitekim dolandırıcılık çünkü. Nasıl olsa kitlesi çocuk değil mi bu oyunun onlar ses çıkaramaz. Öyle düşünüyor oyun yöneticileri çünkü başka açıklaması olamaz. Bu oyunun oyuncu kitlesi 18 yaş ve üzeri olsa idi (benim yaşım 21) o zaman görürdüm kaç kişi wolfteam oynamaya devam ediyor diye. Özellikle bir eleştirim daha şu dışarıdaki algıyı yıkın. Wolfteam çocuk oyunu algısı size ne para ne başarı getirir. Türkiye şartların da insanların bilgisayarları son dönemin pöpüler oyun sistem gereksinimlerini karşılamıyor bunu avantaja çevirmekte sizin işiniz. Neyse dediğim gibi artık şu hilelere bir şey yapın. Ya çok beceriksizsiniz ya da oyuncu kitlesi çocuk olduğu için umrunuz da değil.

0

5.1.2021

Link kopyalandı.