ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Joygame Ana Sayfasından Kurtulamıyorum Yardım Edin Kilitli

• mkns1z
    Konu: 6 Yanıt: 16
    192 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Wolfteam i indirdim joygame ana sayfanız olsun mu diye bir yer geldi o kutucuğu işsaretmlemediğim halde ana sayfası yaptı geride düzeltemiyorum  yardım edin !!!!!!!

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Tamindir  isimli  siteden  ''Adwcleaner'' ve  ''Anasayfa  değiştirme  programı''  diye  programlar mevcut  bunları  kullanarak kurtulabilirsiniz .İyi forumlar

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • mkns1z
    192 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

YAC diye bi virüs programı kullanıyorum orada başka motora kilitliyorum yinede o açılıyo orası sorun değil benim sinirimi bozan yeri değiştirilmiyo olması tuzak biliğin böyle şeymi olur kardeşim

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • mkns1z
    192 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Pesimistİnsan dedi ki;
    Tamindir  isimli  siteden  ''Adwcleaner'' ve  ''Anasayfa  değiştirme  programı''  diye  programlar mevcut  bunları  kullanarak kurtulabilirsiniz .İyi forumlar

değişmedi aynısı virüs gibi bişi bu ney birsürü program denedim değişmiyo sonuç aynı

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Kaspersky İnternet Security  2014   indir, tam tarama  yaptır,  ardından CCleaner  isimli programı indirerek geçmiş kayıtları   sil,ardından ADWCleaneri indir   çalıştır  yeniden başlat....  Eğer  bunları ''tam'' olarak  dene %95  başarılı  olacaktır  eğer olmazsa  format  atabilirsin  son çare  olarak.Ama  diğer  virüs  programlarını  denetim masasından  kaldırmanı tavsiye ederim,ayrıca  o  virüslü arama motorunuda denetim masasından  kaldır.

0

28.1.2015

Link kopyalandı.