ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

JOY PARA Kilitli

• spartacusvova
    Konu: 2 Yanıt: 5
    66 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

merhaba joy game idarecileri.. ben  jp10 joy para aldım telden ama bana 5 tl gönderdiler  halbuki bana gelen mesajda 1650 tl konturunuz joygame oyuna yüklendi dedi telsim oporötörü ama siz bana 10500 yüklicenize bana 5 tl yüklediniz ben şikayette bulunacaktım şikayet edeceyim tlefon numarası bulamadığım için buraya yazmak mecburiyetinde kaldım, bu mazuriyetimle siz joygame yöneticileri ilgileneceğinizden şüpem olmadığı için buraya yazmaya karar verdim şimdiden ilginize tüm joygame yöneticilerine teşekkürü saygı bilrek teşekkür ederim.. ben gerekeni yazdım daha nasıl bir şikayette bulunim, şikayetim üsteki yazmış oldugum gibidir benim telefonumdan 16500 tl kesildi ama benim jp me 5 tl yatırıldı bunun açıklamasını yapmanızı istiyorum sadece, bana msj yazmışsınız sorununuzu bildirin diye ben zaten bildirdim işte, gerisi size kalmış halledermisiniz etmezmisiniz bilmem, o sizlerin vijdanına kalmıştır artık..

0

10.4.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Konu ile ilgili olarak buraya tıklayıp destek birimimize talep gönderebilirsiniz.
    İyi forumlar dilerim.

1

11.4.2015

Link kopyalandı.