Oyunu 4 yıl önce baya yoğun olarak oynuyordum hilelerin artması üzerine bırakmıştım. 2 gün önce oyuna tekrar başlamaya karar verdim. Herhalde benimle birlikte eskiden oynayanların çoğu oyunu bırakmış ki arkadaş listemdeki bi kişi bile çevrimiçi olmadı 2 gündür. Hal böyle olunca ve oyun içinden de pek kafama uygun birilerini bulamayınca yalnız kaldım. Bu yüzden savaştan çok muhabbete saygıya arkadaşlığa önem veren bi klan arıyorum. Oyun içindeki adım Byyilmaz. Eğer burda bahsettiğim gibi bi ortamı olan birileri varsa beni de aralarına almalarını rica ediyorum. Teamspeak3 tarzı konuşma programı kullananlar varsa daha güzel olur. Bana zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler
EE KARDESİM BİZİN KLANIMIZ YENİ AMA BİZ DE SENİN GİBİ ADAMLAR ARIYORUZ BİZİM KLAN DAKİ HERKEZ PRO SENDE ARAMIZA KATIL BİZ KLANI YENİ KURDUK KLANDA SAYGI ya çok önem weriyoruz KÜFÜR ETMEK HER ZAMAN YASAK TIR SENİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ KLANIN YÖNETİCİSİNİN İSMİ emreklc07 KLANIN İSMİDE ISONKANUNI BENİM OYUNDAKİ İSMİMDE ALFATRAONoyt seni klana beklerim tam aradımız kişisın her zaman ws atabiliriz biz hep oyundayızzz bekliyorum senii kardesim kardes bu arada ben kızım