Tekrardan merhaba bildiğiniz üzere yeni gelen ve iyi ve kötü yönde çok etki gören uzas silahına karşı birşey çıkarın artık isgal oynuyorum ama vuramadan ölüyorum kızıl pençe 3 dövme var fark etmiyor bu bir şikayet değil öneridir. 2. olarak 120.000 KP var hiç bişeye yaramıyor özel eşya paketi yok mümkünse yeniden gelsin değilse satışlar 30 güne çıksın özel karakter de aynı şekilde bu arada özel kurt yeteneği alcam 749.000 nedir arkadaş 350.000 lik benzer bir eşya var onuda alamıyorum ayrıca eskiden altın setler vardı boğa ejderha vb. bunlar da yeniden oyuna eklenirse çok güzel olur okuduğunuz için sağolun iyi forumlar ve oyunlar...
Oyunda eskiden olan şeyler oyuna tekrardan getirilmez. Örnek verecek olursak, Olimpiyat Kutusu kalktı ve yerini Olimpiyat Sandığı aldı. Bahsettiğin eski eşyaların yerini yeni eşyalar aldı ve almaya devam ediyor. Bu yüzden yeniliklere açık olup oyunu bu şekilde oynamalıyız :)
oyunda nostalji arayan oyuncular için bit pazarı ( kusura bakmayın daha iyi bir isim aklıma gelmedi ) dükkanı olabilir . benim gibi eski oyuncular için iyi olabilir . akrep dövmeli pedro ( ekipmansız bile ) ile fırtınalar estirirdik . şimdi özeller veya ekipmanlı karakterler bile uzas karşısında ezik kalıyor