1) Çok karanlık bir yerde Galactus adında bir yaratık yaşarmış. Bu yaratık yaşadığı yere hapsedilmiş ve oradan çıkış yolunu bilmiyormuş yıllarca aramış ama çıkış yolunu hala bulamamış. Galactus artık o yere alışmış ve evinde her gün kemik yiyerek hayatına devam etmiş. Bir gün onu oraya kapatanlar çok sevdiği Norlon adındaki arkadaşını da getirmişler. Galactus arkadaşının da aynı yerde yaşaması izin vermemek için o kişilere saldıracakken bir uyuşturucu vermişler. 1 saat sonra tekrar dirilmiş ama arkadaşı da aynı yerde olduğu için ona çok üzülüyormuş. Norlon'a "seni nasıl buraya getirdiler?" demiş ve Norlon da:
- Balık yarışı yapıyorduk onlar tüm parasını ortaya koymuştu. Benim hiçbir şeyim olmadığımdan bunu önerdiler yoksa daha ötüleri olacaktı ve ben de bunu seçtim. Ama yarışı sadece 3 balık daha az tutmakla kaybettim. Peki sen nasıl buraya geldin?
Galactus (kafasını yere eğerek) cevap verir:
- Beni buraya çok eskiden, tam 2 yıl önce getirliler. Ben o zamanlar savaşlardan kaçıyordum. Savaş zamanıydı ve bir gün kaçtığımı öğrendiler. Beni yakalamaya çalıştılar ama ben kaçtım, kaçtım tam bir gün boyunca kaçtım en sonunda da bir yere sığındım. Üzerime yer gösterici alet koymuşlar çıkarmaya çalışsaydım bütün elektrik gücümü kaybederdim ve çıkaramadığım için teslim oldum. Teslim olmasaydım öldüreceklermiş.
- Sende elektrik gücü mü var?
- Evet vardı, ama gücümü aldılar artık kendileri bu güce sahip.
- Nasıl yaptılar?
- Ben hatırlamıyorum uyuşturucu vermişlerdi.
Norlon neredeyse ağlayacak gibi olarak; çok üzüldüm der.
Gece uyurlar ve yine onların geldiğini duyarlar korkarlar. Galactus şöyle der:
- Bu sefer ne istiyorsunuz?
- Sizin Güçlü adında bir arkadaşınız gizlice içeri giriyordu. Ama nöbetçiler keskin nişancı ile gördüler der ve arkadan içeriye Güçlü'yü de getirirler. Baş başa kaldıklarında güçlü der ki: "Bu sadece dikkatlerini dağıtmak içindi yani diğerleri benim girdiğim yeri gördüler hep beraber bir saldırı başlatacaklar. Buradan çıkacağız."