1) Çok karanlık bir yerde Galactus adında bir yaratık yaşarmış. Bu yaratık yaşadığı yere hapsedilmiş ve oradan çıkış yolunu bilmiyormuş yıllarca aramış ama çıkış yolunu hala bulamamış. Galactus artık o yere alışmış ve evinde her gün kemik yiyerek hayatına devam etmiş. Bir gün onu oraya kapatanlar çok sevdiği Norlon adındaki arkadaşını da getirmişler. Galactus arkadaşının da aynı yerde yaşaması izin vermemek için o kişilere saldıracakken bir uyuşturucu vermişler. 1 saat sonra tekrar dirilmiş ama arkadaşı da aynı yerde olduğu için ona çok üzülüyormuş. Norlon'a "seni nasıl buraya getirdiler?" demiş ve Norlon da:
- Balık yarışı yapıyorduk onlar tüm parasını ortaya koymuştu. Benim hiçbir şeyim olmadığımdan bunu önerdiler yoksa daha ötüleri olacaktı ve ben de bunu seçtim. Ama yarışı sadece 3 balık daha az tutmakla kaybettim. Peki sen nasıl buraya geldin?
Galactus (kafasını yere eğerek) cevap verir:
- Beni buraya çok eskiden, tam 2 yıl önce getirliler. Ben o zamanlar savaşlardan kaçıyordum. Savaş zamanıydı ve bir gün kaçtığımı öğrendiler. Beni yakalamaya çalıştılar ama ben kaçtım, kaçtım tam bir gün boyunca kaçtım en sonunda da bir yere sığındım. Üzerime yer gösterici alet koymuşlar çıkarmaya çalışsaydım bütün elektrik gücümü kaybederdim ve çıkaramadığım için teslim oldum. Teslim olmasaydım öldüreceklermiş.
- Sende elektrik gücü mü var?
- Evet vardı, ama gücümü aldılar artık kendileri bu güce sahip.
- Nasıl yaptılar?
- Ben hatırlamıyorum uyuşturucu vermişlerdi.
Norlon neredeyse ağlayacak gibi olarak; çok üzüldüm der.
Gece uyurlar ve yine onların geldiğini duyarlar korkarlar. Galactus şöyle der:
- Bu sefer ne istiyorsunuz?
- Sizin Güçlü adında bir arkadaşınız gizlice içeri giriyordu. Ama nöbetçiler keskin nişancı ile gördüler der ve arkadan içeriye Güçlü'yü de getirirler. Baş başa kaldıklarında güçlü der ki: "Bu sadece dikkatlerini dağıtmak içindi yani diğerleri benim girdiğim yeri gördüler hep beraber bir saldırı başlatacaklar. Buradan çıkacağız."
2) Galactus, ben seni tanımıyorum der. Norlon da: "Güçlü ve ekipini ben eskiden tanıyordum. Tam denizde boğulurlarken onları kurtarmıştım. Onların da bana bir hayat borcu olmuştu." Der.
Galactus da sevinir. Akşama doğru birkaç kişi aniden saldırırlar. Ve gelen kişiler de şunlardır:
Gardiyan: Hapishane bekçisi aynı zamanda çok dayanıklı bir insan.
Hayalet: Çok sinsi saldırılar yapan bir insan.
Zeki: Tüm olayları aklıyla çözen bir insan.
Vahşi: Aralarında en güçlü olanları.
Süper Hayalet: Normal Hayalet'in hocası.
Deli: Zehirleyici silahı olan bir insan.
Buz: Dondurucu bir silahı olan insan.
Not: Bunlar sadece onlara güçlerinden dolayı verilen takma adlar.
ardından ordaki herkesi devirirler. (Kral hariç.)
Hemen Norlon ve Galactus'u kurtarmaya başlarlar. O sırada Kral da onları izliyordur. Hepsini tek başına yenemeyeceğini anladığında da hemen ordan çıkmıştır ve çıkış kapısına da bir mayın yerleştirmiştir. Galactus ve arkadaşlarının sevinmeleri bittikten sonra çıkış kapısına doğru giderler. Galactus, Norlon ve Güçlü daha geriden giderler. Diğerleri de tam mayına basacakken Zeki mayını görür ve mayın diye bağırarak herkesi uyarır ama Deli adımını geri çekmeden tam adımını attığında mayına basar ve mayın patlar.
3) Bu patlama aslında Kral'a göre hiçtir ve yeni bir tuzak kuracaktır. Çünkü o mayın patladıktan sonra Güçlü, Norlon ve Galactus'un ölmediğini görür. Bayılmışlardır. Galactus uyanınca hemen hepsini kaldırmaya çalışır ama sadece Güçlü ve Norlon kalkar. Diğerlerinin öldüğünü fark ederler ve çok üzülürler. Galactus onları burada bırakamayız de ama Güçlü de şimdi gitmezsek mayın sesinden dolayı başka bekçiler gelebilir der. Hemen kaçmaya başlarlar. Çıkarlarken eline lazerli bir tabanca alır. Başka tabancası yoktur. Güçlü lazeri fark eder ama artık çok geçtir hemen ateşi Galactus'a atacağını görür ve tam atacakken hayatını feda edip onun önüne atlar. Kendisi de ölür. Norlon ve Galactus hemen oradan kaçmaya başlarlar. Kral'ın hiç adamı kalmamıştır. Hemen bir şeyler düşünmeye başlar ve aklına çok güzel bir fikir gelir. En üstte olduğu için hızlıca son çıkış bölgesine gelir ve kapının önüne yapışkan sıvılar atar. Norlon fark eder ve Galactus'u oraya değmesin diye tutar üste baktığında da bir kişinin kafasını görür ve o kişi de son anda kaçmıştır. Galactus kesin kraldır der ve nasıl çıkacaklarını düşünmeye başlarlar. Galactus:
- Şimdi ne yapacağız?
- Bilmiyorum ki düşünelim.
Galactus'un aklına elektrik gücünü alan askerlerin öldüğü gelir ve hemen onları bulmaya giderler. Kral da onları o sırada üst taraftan izliyordur. Bulduklarında da tam Galactus gücünü geri alacakken üstüne kral atlar. Norlon:
- Ben kralı oyalarım. Sen gücü al.
Der ve onu tutmaya başlar. Kral onu tek vuruşta yere devirir. Ve Galactus da o sırada elektrik gücüne geri kavuşur. Kral'a dokunur ve kral elektrik akımı içinde ölür. Son çıkış bölgesine gelince de sıvıya elektrik atarlar. Ama hiç beklemedikleri bir şey olur. Sıvıdan elektirk sıçrar ve sıvı her yere yayılır.
4) Artık hiç kimse de yardıma gelemeyeceğine göre kendilerinin sorunu halletmeleri gerekir.
Norlon:
- Ben bu yapışkanın üstüne atlarım sen git kendini kurtar.
Der.
- Hayır olmaz ben seni burada bırakamam.
- İkimizden birinin bunu yapması lazım ve yapışkanın etkisi bir süre sonra geçer.
- Ama kaç ay beklemen lazım!
- Olsun sonuçta sen arkadaşımsın senin için değer.
Galactus çok üzülür ve kabul eder. Norlon atlar. Galactus da artık o yerden çıkar. Ve çıkmadan önce etrafına bakarken, (bir kişi onları izliyor mu diye.) tavanda Kafes yazar. Ve buranın adının Kafes olduğunu görür. Küçükken annesini de bir yere kapatmışlardı ve annesinin son sözü:
- Beni Kafes diye bir yere kapattılar öldürecekler. Senin gerçek adın Galactus değil senin gerçek adın...
Geröek adım ne? Anne!
Annesini öldürürler.
Annesi de son anda dayanırken burada bir yerde adının ne olduğunu öğreneceksin der. Galactus'un gerçek adını acı çekmekten kendisi de unutmuştur. 5 saniye sonra da ölür.
Galactus ağlamaya başlar ve "ben artık bir Minik Asker'im!" der. O zaman küçükmüştür artık ise normal bir asker olmuştur ve adını öğrenmek için çıkış kapısını kapatır, Kafes'e tekrar girer.
5) Adının ne olduğunu nerden bulacağını düşünürken aklına gördüğü yüksekteki bir sandık gelir. Kendisi alt bölgeyi ve olduğu orta bölgeyi de gözden geçirdikten sonra o sandığa dopru gider. Sandığı bulur ve sandığı açtığında bir dönen çember gelir kendisini içine çeker. Galactus imdat diye bağırır ve içine girer. Orada birileri Galan diye bağırıyordur sürekli aynı ses gelir. O da gerçek adının Galan olduğunu anlar ve arkadan annesi gelir.
- Ben öldüm. Sen buradan çık yoksa sen de burada 1 saat içinde öleceksin.
- Anne seni bırakamam!
- Yoksa sen de öleceksin. 1 saat zamanın var!
Galactus son kez annesiyle vedalaşır ve nereden gideceğini sorar. Annesi arka taraftaki dönen kareyi gösterir.
- Oraya girersen buradan çıkarsın.
- Tamam.
Galactus Kafes'e geri girer ve çıkış kapısının yanında Norlon'u bulamaz. Çok korkar onu aramaya başlar ama onu bulamaz. Artık onu kaçırdıklarını düşünüp kaçar.
6) Çıktıktan sonra özgür olduğu için çok mutludur ve yeni adını da öğrenmiştir. İçinden şöyle der:
- Peki neden bana kendi ismimi söylemedi de Galactus dedi?
Tam düşünürken Norlon'un sesini duyar:
-Galactus beni kurtar! Şu duvarların arkasındayım!
Ağzını kapatırlar.
Galactus karşısında Luisan, Asmon, Lavaiathan ve Bahama adında 4 tane büyük Kurt'u görür. Korkar ve ne yapacağını bilemez. Bahama hariç diğer Kurtlar Galactus'a doğru koşarlar. Ona saldırırlar. Galactus annesi ve Norlon hatrına hepsine elektrik atar. Ölürler. Bahama da baş edemeyeceğini anlayınca Norlon'u alıp kaçmaya başlar. Norlon çırpınır ve onu iterek yere düşürür. Bahama sinirlenir ve okçuya kükreyerek emir verir. Okçu da oku Norlon'a doğru atar. Galactus oku görür ve eğil diye bağırır. Ama ok Norlon'a isabet eder. Galactus sinirlenir ve Onları elekriğe boğar. Artık annesi gibi en iyi arkadaşı olan Norlon'u da kaybettiği için çok ağlar. Ve onlardan intikam almak için yola çıkar...
Benim Tavsiyem Hikayelerin Başarılı Fakat Konuları Daha İçtenlikle Anlatmalısın Mesela Galactus Eğil Diye Bağırmıştı Fakat Norlon Çoktan Yerde Yatıyordu Gibi Olabilir
Birde Hikayelerin Satırlarının arasına boşluk koyarsan okuma isteği artar okuyucunun bu durumda çok uzunmuş gibi görünüyo bu arada güzel bi hikaye olmuş
SioNer34 dedi ki;
Benim Tavsiyem Hikayelerin Başarılı Fakat Konuları Daha İçtenlikle Anlatmalısın Mesela Galactus Eğil Diye Bağırmıştı Fakat Norlon Çoktan Yerde Yatıyordu Gibi Olabilir
Birde Hikayelerin Satırlarının arasına boşluk koyarsan okuma isteği artar okuyucunun bu durumda çok uzunmuş gibi görünüyo bu arada güzel bi hikaye olmuş