Çok eski zamanda Nakit dükkanında 49.800 nakite setler satılır'idi ozaman ne kurt yeteneiği işlerdi nede setler kendimden hatırlyıroum pedro set alıp esikleri naktile tammalaştım takla oldukları zaman bile 1 taklada 240 can'dan 190 -180 can kalırdı setlerin güçlenmesi ve asalet dövmesinin koyulması gerek ozaman eşit olur kurtlar ve insanlar
Senin hatırladığın zamandan daha önce takla falan olmadığı zamanlar nakit çeken sayısı çok azdı.O zamanlar bordo aslan ve asalet dövmesi sg li halde satılıyordu.Ekipmanlı bir karakter geldiğinde onu tek kurdun öldürmesi neredeyse imkansız gibi birşeydi. Tabi sg de olunca ekipmanlı karakter gördüğümüzde abartısız bir şekilde 4-5 kurt birden dalardık.Tabi o zamanlar bizde pence bile yoktu.Nakit çekemiyordum o zamanlar ama nakitliyle nakitsiz arasındaki fark bu kadar değildi.200 canlı standart karakterle 19 kombo yapabilmiştim en fazla.Şimdi arada canım sıkılıyor karaktersiz bi oyun oynamak istiyorum ama rakip takımın yarısından fazlası karakter olunca hiç bir halt yapamıyorum.Ulan eskiyi hatırlayınca duygulandım konu nerden nereye gitti.Hey gidi günler hey ....