ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

İlgisiz yöneticiler ilgisiz yapımcılar Kilitli

• ozkanch
    Konu: 1 Yanıt: 2
    37 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Sayın Joygame Çalışanları ;
    Oyunlarınızı öve öve bitiremediniz. Peki bu oyunların hangileri yasal olarak geçerli ki ? Örneğin wolfteam oyunu için +15 yaş sınırı koymuşsunuz. Farkındasınız dır diye sesimizi çıkartmıyoruz ancak oyunun %90 15 yaşından küçük.

Ben 28 yaşındayım ve bu durumdan rahatsızım. Çoğu kişinin çocuğu veya kardeşi ufak yaşta akrabası var. Bu oyun 15 yaşından küçükler için uygun değilse ve gerekli önlemin alınmasz ise ne olacak ? Biz bunu söylüyoruz ama ne kadarı sizin umrunuzda bunu bilmiyoruz. Oyuna getirdiğiniz bazı saçma sapan programlar yüzünden zaten tadı kaçmış durumda (xingcode vb.) Bizler wolfteam yada joygame oyunları için ''KİMLİK SİSTEMİ'' veya ''KİMLİK UYGULAMASI'' istiyoruz.

Mademki yasal olarak bazı kurallarınız var mademki siz kullanıcılarınıza kural dışı hata yaptığında ceza veriyorsunuz. Bizde size ceza vereceğimizi bildiriyoruz. Bu ve diğer oyunlarınıza +15 yaş sınırının ''KİMLİK UYGULAMASI'' ile birlilkte hayata geçirilmesini arz ediyoruz. Umarım bu isteğimiz gerçekleşir. Bunun için yüksek sayıda topluluğa bilgi verdik ve size gelen taleplerden de ne kadar rahatsız olduğumuzu anlayacaksınız.

BİLGİNİZE SAYGILARIMLA

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Yazıyı dikkatli okursanız +15 yaş sınırı zaruri değildir.
    Sadece 15 yaş ve üzerinin oynaması uygundur. (Uygundur, zorunlu değildir)

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • wolfhilem31
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ewt zorun lu degıl bızde neden zorunlu degıl dıyoruz ıyı okumamıssın bellı yas sınırı sarttır

0

21.12.2014

Link kopyalandı.
  • ozkanch
    Konu: 1 Yanıt: 2
    37 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Ben gerekli mercilere bildirimi ilettim. Kalkıpta bana moderatör cevap vermesin.

Moderatör hiçbirşeydir. Sadece forumun düzenini sağlar . Kesin olarak geçerli bir cevap verme yetkisi yoktur. Moderatörler'in müşteriye çözüm üretmesi lazımdır konuyu kapatması değil. 

Herneyse ben joygame en üst kurula ilettim.

Teşekkürler ilginize.

0

21.12.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Forumun düzeninden ve işleyişinden moderatörler sorumludur. Madem moderatörlerle işiniz yok o zaman forumda konu da açmayın.
    İyi forumlar dilerim.

0

21.12.2014

Link kopyalandı.