ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim Kilitli

• hasan06tr
    Konu: 4 Yanıt: 4
    52 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Ben size bunu sordum ---'''Benbi talep açmıştım bu 1+35 de kutuların gelmemesiyle ilgili.Talebi açalı 1 Gün oldu hala cevap gelmedi . Ne zaman gelir cevap birde Bu kutu olayında bir tek bana değil başka bir çok kişilerede olmuş aynı olay bu olayla ilgili bi bilginiz varmı ? Düzeltilirmi bu hata yani joygame bize kutularımızı geri veirir  mi ?''''---  

Ve siz banabu cevabı verdiniz :  ---'''Joygame Destek Sistemine gönderdiğiniz talepler,
    • Küfür, hakaret vb. içerikli ise,
    • Sorunu net olarak anlatmıyor ise,
    • Normalde açılması gereken kategoriden farklı bir kategoride açılmış ise veya benzer sebeplerden dolayı talebinize geç cevap alabilir veya cevap alamayabilirsiniz.

-Not: Normal koşullarda, 48 saat içerisinde cevap alırsınız.''''---

benim açtığım taleb  Sırasıyla -Ektkinliğe katıldım fakat hediyemi alamadım...  -Etkinlikler ve kampanyalar....  -Kampanyalarla ilgili  kısmı seçerek yazdım. 

yazdığım yazı ise bu :  1+35'de Hediyelerim Gelmedi ?

Selamun Aleykum.Merhaba ben wolfteam oyuncusuyum.Bu gün 28.03.2015 tarihinde 1+35 kampanya vardı kutularda ve 19.00 da bittigini öğrendim.Hesabıma 25.000 nakit yükjledim ve 18.45 de kutulara baktım 1+35 halen devam ediyordu hemen hiç durmadan 5 kp kutusu ve 1 olimpiyat kutusu aldım . Fakat hediye kutusuna baktığımda +35 kutularımı vermediğini gördüm. Bu hatayı düzeltmenizi istiyorum .Birdaha nakit çekme imkanım olmadığı için sizden yardım istiyorum.Lütfen Yardım edin. Teşekkür ederim. İyi günler    

sizce bu yanlış bir yazımı ? yani hakaret veya konu dışı bir yazımı ?

0

29.3.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Konunuzda belirttiğiniz duruma göre talebinizi bir gün önce açmışsınız. 48 saat iki gün ettiği için talebinize gelecek cevabın süresi henüz geçmiş değil.
    İyi forumlar dilerim.

0

3.4.2015

Link kopyalandı.