Ben size bunu sordum ---'''Benbi talep açmıştım bu 1+35 de kutuların gelmemesiyle ilgili.Talebi açalı 1 Gün oldu hala cevap gelmedi . Ne zaman gelir cevap birde Bu kutu olayında bir tek bana değil başka bir çok kişilerede olmuş aynı olay bu olayla ilgili bi bilginiz varmı ? Düzeltilirmi bu hata yani joygame bize kutularımızı geri veirir mi ?''''---
Ve siz banabu cevabı verdiniz : ---'''Joygame Destek Sistemine gönderdiğiniz talepler,
• Küfür, hakaret vb. içerikli ise,
• Sorunu net olarak anlatmıyor ise,
• Normalde açılması gereken kategoriden farklı bir kategoride açılmış ise veya benzer sebeplerden dolayı talebinize geç cevap alabilir veya cevap alamayabilirsiniz.
-Not: Normal koşullarda, 48 saat içerisinde cevap alırsınız.''''---
benim açtığım taleb Sırasıyla -Ektkinliğe katıldım fakat hediyemi alamadım... -Etkinlikler ve kampanyalar.... -Kampanyalarla ilgili kısmı seçerek yazdım.
yazdığım yazı ise bu : 1+35'de Hediyelerim Gelmedi ?
Selamun Aleykum.Merhaba ben wolfteam oyuncusuyum.Bu gün 28.03.2015 tarihinde 1+35 kampanya vardı kutularda ve 19.00 da bittigini öğrendim.Hesabıma 25.000 nakit yükjledim ve 18.45 de kutulara baktım 1+35 halen devam ediyordu hemen hiç durmadan 5 kp kutusu ve 1 olimpiyat kutusu aldım . Fakat hediye kutusuna baktığımda +35 kutularımı vermediğini gördüm. Bu hatayı düzeltmenizi istiyorum .Birdaha nakit çekme imkanım olmadığı için sizden yardım istiyorum.Lütfen Yardım edin. Teşekkür ederim. İyi günler
sizce bu yanlış bir yazımı ? yani hakaret veya konu dışı bir yazımı ?