ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

İki Krallık - Tek Bölüm

  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    1) Çok eskilerden 2 tane krallık vardı. Doğudaki krallığın adı Ölümsüz Savaşçılar,Batıdaki krallığın adı da Efsanevi Ordu'ydu. Ölümsüz savaşçılar krallığının imparatoru olan Pedro Gomes'in aynı zamanda 4 büyük yardımcısı vardı. Bunların adları: 
    - Geremi Song
    - Matt Baker
    - Hamadah Bin Shaban
    - Wiliam Kroll

    Efsanevi Savaşçılar'ın ise padişahı Christopher'di. Baş şovalyeleri de Reinhard, Yiğit Demir ve Duane Eddy'di. Ölümsüz Savaşçılar bir Saray'da yaşıyorlardı. Efsanevi Ordu da bir Labaratuvarda. Her hükümdarlık savaş başlayacağı için cephaneleri, roketleri, bombaları, atları ve savaş için lazım olacak her şeyi hazırlamışlar.
       Ölümsüz Savaşçılar'ın cephanelikleri çok fazla ve kılıçları, kalkanları çok güçlü ve dayanıklıymış. Efsanevi Ordu'nun da atları çok hızlıymış. Ayrıca Efsanevi Ordu'dan Duane Eddy her iki hükümdarlığın da en cesur şovalyesiymiş. Böylece iki takım da hazırlıklarını bitirmişler ve güzelce akşam yemeği yiyip uyumuşlar.


    2) Sabah Efsanevi Ordu erken (saat 6:00  civarında) uyanmış. Kral (Christopher) bir kişinin aralarına gizlice ajan olarak gideceğini belirtmiş. Duane Eddy:
    - Kralım ben gidebilirim!
    - Duane bundan emin misin?
    - Evet kralım beni çok tanımıyorlar.
    - Tamam Duane sana onların kıyafetlerini vereyim ama dikkatli ol, sakın yakalanma.
    - Ben öyle kolay kolay yakalanmam Kralım, emin olun isteyeceğiniz her şeyi yaparım.

    Der ve Kral yapacakları şeyleri anlatmaya başlar: "Sen gizli gizli bütün gözlemcileri öldüreceksin ve seni tanımayacak bir liderden en başta kim var onu öğreneceksin. Bu arada yakalanırsan kullanırsın diye de bir telsiz veriyorum."
    - Ben güçlü bir savaşçıyım dediğiniz her şeyi yapacağım.

    Duane Eddy onların arasına sızar ve kendini Ölümsüz Savaşçıların bir üyesi olarak tanıtır.
    Onu Saray'a getirirler. Duane daha önce hiç böyle güzel, büyük, her gözlemci tarafından korunan ve bir sürü değişik odası olan bir Saray görmemiştir.
    Kendi içinden (belli etmeden) acaba bunların Liderleri kim nasıl öğrensem diye düşünür.
       Bir kişiye sorar:
    - Lider neredeydi kaybettim de. Ona çok önemli bir haber vereceğim.
    - Ne diyeceksin?
    - Gizli bir şey kimseye söylememi istemedi.
    - Şuradan düz git, sonra sola dön; denizli yerde, sarayın arkasını dolaşan yerin kapısının başında bir tanesi var. Diğerlerini de mi unuttun?
    - Hayır diğerleri aklımda sadece onu unutmuştum.

    Gitmeye başlar ve kapının orada Matt Baker'i görür. Matt Baker: Zayıf, uzun boylu, üstünde siyah bir zırh olan liderdir.
    - Bu ne cürret! Ne istiyorsun? Seni tanıyor muyum?
    - Evet liderim, beni tanıyorsunuz. Kral bana bir görev verdi ama sizinle konuşmam gerekiyor.
    - Ne konuşacaksın bakalım benle?
    Duane Eddy unutmuş gibi yukarıya bakarak ne diyeceğimi unuttum of! Kral neredeydi başım döndü burası çok büyük her şeyi unutuyorum! Kral'ın yanına liderlerden başka birisi yaklaşamaz ki!
    Tam bu bir ajan diye bağıracakken  hemen Matt Baker'in arkasına geçer, boynunu tutar. Atın silahları diye bağırır. Onlar silahlarını atınca hepsinin boynunu keser ve cesetleri görünmesin diye denize atar. Matt Baker'i de bıçaklar ve susturucu silahıyla öldürmeden kralın yerini söylemezsen affetmem der. O da hemen tamam dur, kral bu yolun sol çıkışında der. Duane Eddy de aferin ama söylersen affedeceğimi söylememiştim ki der ve öldürür. Daha sonra da denize atar. Hemen tünelden gitmeye başlar ama ne görsün arka kapıyı da kapatırlar ve onu silahıyla beklerler.
       Duane Eddy yakalandığını anlar ve ölmemek için ellerini yukarıya kaldırır. Onu sol kapıdaki çıkışa yani büyük, karanlık ve farelerle dolu bir zindana atarlar.


    3) Zindandayken uyanır ve gece olmasını bekler. Gece olunca (herkes uyuyunca) telsisini almışlar mı diye bakar ama almadıklarını görür ve çok sevinir. Hemen Reinhard'ı padişaha söylemesi için arar. Bu Saray'da yakalandım der. Reinhard hemen:
    - Olamaz! Neresinde yakalandın?
    Tam söylecekken nöbet tutan gözlemci onu duyar ve telsizi elinden alır. Duane Eddy tam yerini bağırarak söylecekken ağzını kapatır, sonra da yine bayıltır.
       Reinhard hızlıca ve koşa koşa Pahişaha gider ona Duane Eddy'nin Saray'da yakalandığını söyler. Ama yerini öğrenemedim ses kesildi der.
    - Hayır, bu çok kötü oldu. Saray'ı diğer savaşçılara aratacağım ve ateş etmek serbest. Onun yerini öğrenmemiz gerekiyor. Yiğit Demir pahişahın emriyle tam 10 tane savaşçıya güçlü silahlar verir.
    - Gözlemcileri öldürebilirsiniz ama en önemli ve tek göreviniz Duane Eddy'nin yerini öğrenmeniz olucaktır.
    - (Hepsi bir ağızdan) Emredersiniz liderim!

    Savaşçılar Saray'a dalarlar ve girdikleri gibi her yeri aramadan önce oradaki bütün gözlemcileri öldürmeye başlarlar. Bütün gözlemcileri öldürürler ama 3 tane savaşçıyı ve tek nişancılarını kaybederler. Aradaki doktor hemen durumlarına bakar:
    - Nişancı ve 2 tanesi ölmüş. 1 tanesi çok zor nefes alıyor onu kurtarmamız lazım.
    O sırada yüksek dereceli gözlemci doktoru vurur. Diğer 5 savaşçı hemen savunmaya geçerler. 2 tanesini gizlice pusu kurar ve biri dikkatini dağıtırken diğeri onu kafasından 3 kere vurarak öldürür. Yüksek dereceli gözlemcinin silahı susturucusuz olduğu için birilerinin içeriye girdiklerini öğrenirler. Hemen 2 tanesi önlerine çıkar ve oradan kaçmaya başlar. Savaşçılar da onlar bizi Liderlerden birine veya Kral'a götürebilir diye onları takip ederler. Ama bu bir çok tehlikeli tuzaktır. Girdikleri gibi karşılarında silahıyla bekleyen gözlemcileri bulurlar. Arkalarını kontrol edecekken de oradan da gözlemcilerin yaklaştıklarını görürler. Gözlemciler onları da zindana götürürken arka kalmış adamları bilerek o dördüyle birlikte gelmeyen savaşçı susturucu ile tek şarjörde öldürür. Hemen onları diğer 5 savaşçının intikamına denize atar. Gece olmasını bekler.
       Gece içeriye sessizce girer ama 2 tane tünelden çıkış kapısı olduğunu görür. Soldakinde bir kişi görür ve nöbetçi olduğunu anlar. Hemen yanına ses çıkarmadan yaklaşır ve boynunu kırar. Bir gözlemci sesi duyar, o savaşçı hemen saklanır ve öldürdüğü kişiyi de yanına alır. Uyanan gözlemci etrafına bakar ama kimseyi göremeyince uykuya dalar. Savaşçı içinden:
    "Uyuyanların boyunlarını kırsam ve birisi uyanıp bağırsa yakalanırım." Der ve hemen savaşçıları uyandırır. Onlar da çok sevinir, geleceğini biliyorduk derler. Onları kurtarmaya gelen savaşçı:
    - Şşş sessiz olun. Uyanmasınlar. Ama ne yazık ki kameradan onun geldiğini görmüşlerir. Hemen onları kurtarmaya gelen savaşçıyı da öldürler. Diğerlerinin de rahat durmayacaklarını öğrenince onları 2. tünele götürürler. 2. Tünel de denize çıkıyordur ama önceden Matt Baker'in durduğu yerin üstündedir. Artık kesin olarak hepsini denize atmaya kara vermişlerdir.


    4) O da ne? Arkadan bütün gözlemcileri öldüren 3 kişiyi var! Duane Eddy:
    - Bunlar, bunlar, evet bunlar usta birlik! Önceden ben bunları kurtarmıştım. Şimdi de onlar bana borcunu ödemek için geldiler. Liderleri olan Geremi Song kaçar. Usta birlik diğer gözlemcileri öldürmeye vaktimiz yok. Hemen çıkalım buradan der.
    - Ama benim Kralları kim öğrenmem lazım padişahın kesin emri var. Son kalan 4 savaşçıdan 3'ü Geremi Song'un yolunu keser. 1'i de arkadan onu izlemektedir.

    - Kral nerede çabul söyle yoksa...
    - Tamam durun. Tarif etmesi biraz zor sizi ben götüreyim. Savaşçılar daha çok iyi olmadıkları için ona inanırlar. O da onları Hamadah'a götürür ve Hamadah o 3'ünü kurtlara hem eder. Onları izleyen gözlemci buna dayanamaz ve İlk Hamadah'dan başlayarak 2 lideri d öldürür. Kral'ı bulamayacaklarını anlayınca artık Duane Eddy sona kalan savaşçı ve 3 Usta Birlik üyesi ile Saray'dan çıkıp Gizli Labaratuvar'a geri dönerler. Padişah olamaz diğer 9 savaşçı nerede?
    - Kralım: (Yere bakarak) Onları kaybettik. Olamaz, nasıl? Peki İmparator'un yerini öğrenebildiniz mi?
    - Ne yazık ki.


    5) Yiğit Demir:
    - Siz yine de gerekeni yaptınız. Ben sizden çok memnun kaldım.
    Der ve Duane Eddy'e yeni bir madalya verir. Artık sen de bir Lidersin.
    - Buna çok sevindim liderim.
    - Artık bana Yiğit diye bilirsin.

    Onlar konuşurken hiç beklemedikleri bir şey olur. Wiliam Kroll onları yok etmeye gelir. Bütün Labaratuvar'ı bombalamaya ve roketlemeye başlar. Tek gelmemiştir. Yanında çok büyük bir ordusu da vardır. Efsanevi Ordu hemen Reinhard'ın emriyle atlara bineler. Cephaneleri alıp dışarıya çıkarlar. Dışarıya bomba atmaya başlarlar. Yiğit Demir:
    - Bu da kim?
    Reinhard:
    - Bilmiyorum ki.

    Birbirlerini öldürmeye başlarlar. İki takımın da cephanesi biter. Ölümsüz Savaşçılar'dan 19 gözlemcinin hepsi de ölür. Ama Efsanevi Ordu'nun da 52 savaşçısı ölür. Duane Eddy:
    - Sen de kimsin?
    - Ben hükümdarlığın lorduyum!
       Mermileri bittiği için Duane Eddy kendi kararıyla ata biner eline kılıç ve kalkan alır. Ona doğru gitmeye başlar. Wiliam Kroll da eline çekiç ve balta alır. Yiğit Demir:
    - Dur Duane Eddy! Ne yapıyorsun sen?
    Duane Eddy çok sinirlidir cevap vermez ama Wiliam Kroll'u görünce dur! Sen, sen aslında benim küçüklük arkadaşımsın beni tanımadın mı? Wiliam Kroll:
    - (Güler) Yok ya! Ben de kandım. Al sana!
    Baltayı Duane Eddy'e geçirir ama daha sonra hatırlamaua başlar.
    - Yalan değil de, gerçekti.
       Son sözü de yazıklar olsun olur. Wiliam Kroll dur! Hayır ölme. Seni hatırladım evet.
    Gerçekten de eskiden arkadaşlardır.

    Duane Eddy ölmüştür. Reinhard da Wiliam Kroll'a kaçma der. Seni biz geberteceğiz. Wiliam Kroll Duane Eddy'nin durumuna dayanamayıp baltayla kendini öldürür. Ama o son sözünü edemeden ölür.


    6) Ölümsüz Savaşçılar'ın imparatoru olan Pedro Gomes önceden yerleştirdiği mayınları patlatmaya başlar.
    - İşte tam zamanı!
    Efsanevi Ordu'nun hükümdarlığı patlar ve Christopher Smith yani padişah içeridedir. Bu çok etkileyici bir patlamadır. Yiğit Demir:
    - Ne oldu orada?
    - Olamaz! Kralımız içerideydi.

    Reinhard hemen helikoptere biner ve onların krallığına doğru yola çıkar.
       Helikopter Saray'ın üstüne gelince artık bombaları atmaya başlar. Pedro Gomes de yüksek sesle kahkaha atarak uçaksavarları çalıştırır ve attığı füzeleri engeller. Ama bir füze Saray'a değer ve Saray yok olur. Tabi uçaksavarlar da helikopteri düşürürler.

    Reinhard parçalara ayrılır. Artık sadece Yiğit Demir kalmıştır. Savaş'ı Efsanevi Ordu kazanmıştır ama Yiğit Demir buna inanamamış. Tebeden Reinhard'ın parçalandığını görünce kendisi de bu olaya dayanamamış ve oradan atlamış. Savaş Efsanevi Ordu'nun zaferiyle bitmiş ama hiç kimse canlı olarak sağ çıkamamış.


    Not: Diğer oyuncuların tavsiyelerine göre daha betimleme yapmaya çalıştım ve konuları daha uzun, daha detaylı, daha güzel anlattım. Umarım beğenmişsinizdir. İlk hikayeme göre biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. İlk hikayem:

    http://www.joygame.com/forum/wolfteam/konu/intikam-zamani--tek-bolum/a0752ec5-2a0c-4b0a-b865-a1686cb29cfc

    0

    4.9.2014

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Ciddi anlamda daha güzel olmuş. Bir an duygulandım. :) Klavyenize sağlık. Hikaye yazmaya lütfen devam edin. Bunun yanında yavaş yavaş ilerlediğiniz için. Şunuda tavsiye olarak vermek isterim. Hikaye de savaş anlarında bir müzik koyabilirsiniz. Bunun yanında görsellerde ekleyerek hikayenizi muhteşem bir hale getirebilirsiniz. Tekrardan teşekkürler. :)

    0

    5.9.2014

    Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Dediğiniz önerileri gerçekleştireceğim ve tavsiye ettiğiniz programı da indirdim ama nasıl kullanılacağını tam olarak çözemedim. Adı Light ile başlayan program.

    0

    5.9.2014

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    sardunya2002 dedi ki;
    Dediğiniz önerileri gerçekleştireceğim ve tavsiye ettiğiniz programı da indirdim ama nasıl kullanılacağını tam olarak çözemedim. Adı Light ile başlayan program.


    Prnt Screen tuşuna bastığınızda fotoğraf çeker. Bu fotoğrafları hikayelerinizde kullanabilirsiniz. Diğer işlemlerinizde de. Hikayelerinizi daha güzel bir şekilde bekliyor olacağım.

    0

    5.9.2014

    Link kopyalandı.