ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HİLEYE DUR! Kilitli

• qxzehirxq
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba öncelikle hileye bi kaç çözüm önereceğim.Daha öncede yapmış olmamam rağmen hiçbir önlem alınmamış olmasına rağmen son kez denemek istiyorum

1-)Oyun sunucularına daha sıkı rütbe sıralaması gelsin ki en üst odalarda 0 hile olacaktır.Şöyleki yeni başlamış bir oyuncu ilk 3 sunucuda kalsın rütbe atladıkça sunucu seçme olanağı yükselsin.
    2-)Oda sahibine kesinlikle oyundan atma yetkisi verilsin sonuçta oylama ile atılacağndan hiçbi skıntısı olmayacaktır.
    3-)Kesinlikle W.T Teknik ekibinin donanımsal ve yazılımsal olarak profesyonel desteğe ihtiyacı vardır bu kadar zamanda 1 adım ilerleyememek (Hile konusunda) tek nedenidir

0

15.9.2015

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

1)Uygulanması zor gözüküyor.
    2)Suistimal edilir,iyi  oynayan oyuncuda  atılabilir.
    3)Oyunda  büyük bir  kodlama açığı  var,bunuda Hile yazılımcıları değerlendiriyorlar,burda  Hileyle mücadelede en  doğru çözüm  şu olacaktır,Bu hilelerin hepsi  Oyun hafızasına müdahale(Memory Process) eden  yazılımlar,burda Hile engelleme yazılımı(Önceleri Apex  şimdilerde Xigncode) bunu  etkisiz  hale getirerek hafızaya  müdahale ediyorlar  Joygame ekibinin Hile  koruma  programını  bypass(etkisiz hale getirimi) edecek  durumları gözden geçirmesi  gerekiyor.

0

15.9.2015

Link kopyalandı.
  • qxzehirxq
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

en azından birinci madde uygulanmalı hiç değilse ileri serverlerde hile olmaz

0

15.9.2015

Link kopyalandı.
  • perky23
    Konu: 4 Yanıt: 258
    925 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,
    Önerileriniz için çok teşekkür ederiz, yetkililere iletilmek üzere kaydedildi. Gerekli bütün düzenlemeler sizlerin de önerileriyle yapılmaktadır. Oyun veya forum ile ilgili önerilerinizi bizlerle paylaşmaya devam ediniz.
    İyi Forumlar Dileriz.

0

15.9.2015

Link kopyalandı.