ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hile'li oyuncularından kurtulabilmek için bir fikir...

• 1İnvictus1
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Selamlar sayın Joygame ailesiMalumunuz uzun bir süredir oyunda birçok hile'li oyuncu ile karşılaşmaktayız & bu oyuncular zevklermizi baltalayarak oyunumuzu işkenceye çevirmekte ve oyundan çıkmamıza neden olmaktalarBenim önerim aslında oyunda var olan ''Odadan atma yetkisi'' eşyasının oyun içerisinde ''Oda yöneticileri'' tarafından ''Oyun esnasında'' kullanılabilmesidirÖrnek;''Counter strike Global Offensive''oyunundaki gibi her oyuncu olmasada oda yöneticisi atma oylaması başlatabilmelidir böylece hile kullanan oyuncu çok kısa bir süre içerisinde odadan atılabilir & oyuna devam edilebilir 
    ''Odadan atma yetkisi'' eşyasının nakitle satıldığını & yanlızca satın alanlar tarafından kullanılabildiğinin bizlerde farkındayız lakin yanlızca nakit ile değil altın ile satılmalı aksi taktirde birçok kişi böyle bir eşyaya nakit ile sahip olmak istemiyor & oyun sırasında odaya giren hileli bir kullanıcıdan eğer ''odadan atma yetkisi''eşyasına oda içerisinden biri sahip olmuyorsa oyun her birimiz için işkenceye dönüyor
    Bu konunun forum & Joygame yetkilileri tarafından dikkate alınmasını tarafımca rica & arz ederim.Saygılarımla
    Kingyourze 

0

28.1.2018

Link kopyalandı.
  • lllFloristlll
    Konu: 6 Yanıt: 10
    90 JFP
    Kazanılan Rozetler

Çok Doğru Ve Matıklı Açıklama Destek Var Benden

0

29.1.2018

Link kopyalandı.
  • BirNeferTR
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bencede doğru ama Hileciler Oda kurupta açarlarsa ne olacak?Bence Geniş ve Çok kişili Hile Tespit grubu kurulmalı Ve video almalı Sadece o videolara bakılıp Uzun süreli ban atılmalı Ben daha yeni kaç kişiye denk geldim Hepsi 1 gün ban atılacak ne olacak başka diyor? Gözleri iyice korkutulmalı Yoksa çok kullanıcı kaybedilecek Böyle devam ederse bende bırakmak zorunda kalacağım.

0

29.1.2018

Link kopyalandı.
  • BirNeferTR
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bencede doğru ama Hileciler Oda kurupta açarlarsa ne olacak?Bence Geniş ve Çok kişili Hile Tespit grubu kurulmalı Ve video almalı Sadece o videolara bakılıp Uzun süreli ban atılmalı Ben daha yeni kaç kişiye denk geldim Hepsi 1 gün ban atılacak ne olacak başka diyor? Gözleri iyice korkutulmalı Yoksa çok kullanıcı kaybedilecek Böyle devam ederse bende bırakmak zorunda kalacağım.

0

29.1.2018

Link kopyalandı.
  • wsada0607
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

çok doğru ama joygama istese hileleri kapata bilir ör: zula hiç hile yok olsada adam oyunu kapatıp açtığında sınırsız ban atılıyor...
    joygama hilelere göz yumuyor

0

30.1.2018

Link kopyalandı.