Selamlar sayın Joygame ailesiMalumunuz uzun bir süredir oyunda birçok hile'li oyuncu ile karşılaşmaktayız & bu oyuncular zevklermizi baltalayarak oyunumuzu işkenceye çevirmekte ve oyundan çıkmamıza neden olmaktalarBenim önerim aslında oyunda var olan ''Odadan atma yetkisi'' eşyasının oyun içerisinde ''Oda yöneticileri'' tarafından ''Oyun esnasında'' kullanılabilmesidirÖrnek;''Counter strike Global Offensive''oyunundaki gibi her oyuncu olmasada oda yöneticisi atma oylaması başlatabilmelidir böylece hile kullanan oyuncu çok kısa bir süre içerisinde odadan atılabilir & oyuna devam edilebilir
''Odadan atma yetkisi'' eşyasının nakitle satıldığını & yanlızca satın alanlar tarafından kullanılabildiğinin bizlerde farkındayız lakin yanlızca nakit ile değil altın ile satılmalı aksi taktirde birçok kişi böyle bir eşyaya nakit ile sahip olmak istemiyor & oyun sırasında odaya giren hileli bir kullanıcıdan eğer ''odadan atma yetkisi''eşyasına oda içerisinden biri sahip olmuyorsa oyun her birimiz için işkenceye dönüyorBu konunun forum & Joygame yetkilileri tarafından dikkate alınmasını tarafımca rica & arz ederim.Saygılarımla
Kingyourze
Bencede doğru ama Hileciler Oda kurupta açarlarsa ne olacak?Bence Geniş ve Çok kişili Hile Tespit grubu kurulmalı Ve video almalı Sadece o videolara bakılıp Uzun süreli ban atılmalı Ben daha yeni kaç kişiye denk geldim Hepsi 1 gün ban atılacak ne olacak başka diyor? Gözleri iyice korkutulmalı Yoksa çok kullanıcı kaybedilecek Böyle devam ederse bende bırakmak zorunda kalacağım.
Bencede doğru ama Hileciler Oda kurupta açarlarsa ne olacak?Bence Geniş ve Çok kişili Hile Tespit grubu kurulmalı Ve video almalı Sadece o videolara bakılıp Uzun süreli ban atılmalı Ben daha yeni kaç kişiye denk geldim Hepsi 1 gün ban atılacak ne olacak başka diyor? Gözleri iyice korkutulmalı Yoksa çok kullanıcı kaybedilecek Böyle devam ederse bende bırakmak zorunda kalacağım.