Merhaba,
Hile kullanan oyunculardan şikayetçi olduğunuzu biliyoruz. Siz de Joygame'e bu konuda yardımcı olmak istiyorsanız hileli oyuncuların videolarını alın ve destek sistemine gönderin.
Peki Destek Sistemine Nasıl Hile Videosu Göndereceğim?
İlk öncelikle bir video yükleme sitesine videonuzu yükleyin. Video linkinizi kopyalayın ve ardındanburaya tıklayın.
Konu Başlığınızı Giriniz (Örnek): (Oyuncunun Adı) - Hile Kullanımı Videosu
İçerik (Örnek): Video da görüleceği gibi (Oyuncunun Adı) isimli oyuncu hile kullanmaktadır.
Video Linki: (Videonun linkini buraya yapıştırın)
Benim Hile Kanıtım Video Değil Ekran Görüntüsü, Ekran Görüntüsünü Nasıl Yükleyeceğim?
1. Dosya Seç: Ekran görüntüsünü Bilgisayarım > Yerel Disk (c) > Joygame > RIP > Screenshot klasörü içinden alın ve masaüstüne atın. Masaüstündeki bu resim .jpg formatında olacağı için problem olmaz.
Ardından Dosya Seç' e tıklayın ve masaüstüne attığınız resmi seçin.
2. Gönder: Bütün işlemler tamam olduğunda. Başlık, içerik ve kanıt eksiksiz olduğunda bu butona basın ve bildiriminizi gönderin.
3- Destek talebinize kişinin cezalandırıldığı veya cezalandırılmadığı hakkında geri dönüş yapılmaz.Kişinin cezalandırılıp, cezalandırılmadığını bilmiyorsanız ve üst üste talep gönderiyorsanız ilk talep dışındaki diğer açtığınız talepler dikkate alınmaz.
4- Hile kullanan oyuncunun videosunu alırken videoda hileyi net olarak göstermelisiniz. Eğer videoda hile net olarak gösterilmemiş ise oyuncuya ceza verilmesi mümkün değildir.
5- Oyunculara, "videonu aldım ceza alacaksın" tarzı yazılar yazmayın. Videonuzu aldıysanız bu yeterli.
İyi forumlar dileriz.