ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hilelere Karşı Bir Öneri Kilitli

• TürkünGücü
    Konu: 1 Yanıt: 1
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Sayın Joygame ekibi ; bildiğiniz gibi oyunda hileler cirit atıyor. Her odada hile kullanan bir oyuncu görmek mümkün. Oyuna para yatıranlar resmen paralarıyla rezil oluyorlar. Nakit çekenlere karşı yapılan bu adaletsizliğe karşı bir önerim var.

Oyun görevlileri ve bu iş için belirlenen bazı görevliler sıradan bir oyuncu kılığında odalarda oynasınlar. Her kampa ikişer görevli belirleseniz yeter. Oyun içinde rastladıkları hileleri anında 1 gün yasaklasınlar. Ve bu uygulama gerek facebook sayfasında , gerek oyun içerisinde , gerek Joygame internet sitesinde çarpıcı bir şekilde oyunculara bildirilsin. Çok değil , 1 haftada hilelerin %80'inden kurtulmuş oluruz. Hile kullanan ve ya kullanmayı düşünenler bu uygulamayı öğrendiklerinde anında hileden vazgeçecekler. Hile yapmada ısrarcı olanlar ise yasaklanacak. Böylece hem Joygame çok fazla oyuncu kaybı yaşamayacak , hem de oyuncular için daha adaletli bir ortam oluşacak. 

Eğer yazımın tamamını okuyan bir Joygame moderatörü varsa bu dediklerimin üst yetkililere bildirilmesini arz ederim. Ve lütfen konuyu kilitlemeyin ki oyuncular bu konuyu tartışarak daha iyi çözümler üretebilsin. 

Saygılarımla .

0

20.4.2015

Link kopyalandı.
  • qwertyu456q
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen öyle kardeşim hilelilerden bıktık ya oyunu bırakmıştım bi ara bu yüzden sonra tekrar başladım bizede yaık

0

20.4.2015

Link kopyalandı.
  • hazard176
    Konu: 0 Yanıt: 2
    126 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen kardeşim bunu uygularlarsa süper olabilir

0

20.4.2015

Link kopyalandı.
  • wolwerineman
    Konu: 0 Yanıt: 1
    6 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Dediğin uygulamayı yaparlarsa süper olur. Ve de Joygame gibi büyük bir şirketin bunu yapmada zorluk çekeceğini sanmıyorum. Umarım bu konuda çalışmalar yaparlar .

0

20.4.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Öncelikle ceza-i işlem uygulamanın konuya sadece geçici bir çözüm getirdiğini belirtmek isteriz. Yüksek rütbeli oyuncularımız da hile kullanıp ceza aldıktan sonra yeni bir hesap ile devam edebiliyorlar. Bu yüzden hilenin tamamen bitirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
    İyi forumlar dilerim.

2

20.4.2015

Link kopyalandı.