ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HİLELER

• 33kamyom33
    Konu: 2 Yanıt: 4
    32 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Artık yani cidden oyunun b**u çıktı sizde biliyorsunuz yeter artık şu hileler bi kalkksın kaç senedirli oynuyoruz oyunu yemin ederim baya bi para harcadım bu oyuna harcamayada devam ediyorum amahangi odaya girersem gireyim herbi odada hile var cidden bu konuya durun diyin TEL(05051238964) yetkililer arasın

0

15.3.2016

Link kopyalandı.
  • SirDragoN31
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

harcadığımız emeğe yazık bu kadar güzel bi oyunu hile kullanarak oyundan soğututolar ınsanı lutfen artık bı seyler yapın her odada mı hile olur

0

16.3.2016

Link kopyalandı.
  • Symbolic4
    Konu: 1 Yanıt: 54
    2888 JFP
    Sürü Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,

Oyun içerisindeki hileleri ortadan kaldırabilmek için WolfTeam Ekibi olarak devamlı çalışmaktayız, çıkardığımız yeni yamalar hileleri temizlemektedir fakat devamlı olarak yeni hileler çıktığından hilenin önüne tam anlamıyla geçemiyoruz. Yine de sizlere temiz ve eğlenceli bir oyun sunabilmek için elimizden geleni yapmaktayız.

Sabrınız ve Anlayışınız için teşekkür eder.
    iyi forumlar dileriz

1

25.3.2016

Link kopyalandı.
  • 33kamyom33
    32 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Tmm ellerinize sağlıkta ben yarın etkinlik var ve nakit çekicem kutu felan alıcam nasıl girecem ben lütfen banın kaldırılmasını istiyorum Adaletli olmanızı istiyorum bu zamana kadar hile kullanmayı hiç düşünmedim ve düşünmemde  
    33Merhaba02

0

19.5.2016

Link kopyalandı.
  • razak1905
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Mrcombali isimli oyuncu hile kullanıyor en kısa zamanda hesabının kapatılmasını istiyoruz...

0

19.5.2016

Link kopyalandı.
  • molla053
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bügün metin 2 wolfteamın yanında pasif kalıyor wolfteam oyuncusu daha fazla metin 2 nin pwp sine bile hile işlemiyor wolfteamın düştügü duruma bak yazık ya bu hilelerin önlemini almak zorundasınız kaç yıllık oyun bu bir sürü kullanıcı var saygısızlık bu yaptıgınız yöneticiler ne iş yapıyor neden koruyamıyor sistemini güvenlik duvarınızdaki açıkları kapatın bişey yapın yeter artık

0

20.5.2016

Link kopyalandı.
  • rebelsc
    Konu: 0 Yanıt: 2
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

HİLELERİ KENDİLERİ YAPIP SATIYOR ONDAN KAPATAMIYORLAR

0

21.5.2016

Link kopyalandı.
  • 33kamyom33
    32 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

abi 1+25 var ve hile kullanmadığım için ban yemişim ben acilen açarmısınız 33Merhaba02   Çok acilen o günde oldu bu bilgisayarda hile hileyi bırak aklımda hile kullanmak yoktur lütfen gerekeni yapın

0

24.5.2016

Link kopyalandı.