ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HİLELER İÇİN KESİN SONUÇ ÖNERİSİ Kilitli

• jamal21
    Konu: 11 Yanıt: 17
    -120 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Bazı forum yetkilileri ve modaratörler okuduğum onca konulara cevap olarak bizlerde bu konuda yorulduk ve fixlenirse tekrar yenileri çıkıyor şeklinde yazmışlar.Ancak benim Oyun Yöneticilerine ve Oyun Görevlilerine hileye kesin çözüm olabilecek mantıklı bir önerim var,bu önerim LoL oyunu gibi periyodik olarak her hafta patch yama ve oyuna girişte güvenlik duvarı gibi bir çeşit yazılımın olması hernekadar XnCode yetersiz dahi gelirse yapacağınız periyodik bakım ve patch yamalar hilelere kesin çözüm olur.Öncelikle Joygame Wolfteam Oyununun Dünya çapında bir çok serveri olduğu gibi ve Wolfteam oyununun sürdürülebilir oyun olması açısından LoL oyunu görevlileri gibi sizinde gizli yamalar ve hile fixleyici güvenlik duvarı teşkil edecek yazılımlar geliştirmenizde yarar var.Neden LoL oyununda hileye rastlanmıyor hiçmi düşünmedikmi sanıyorsunuz,eğer Dünya çapında markayı daha ileri seviyeye oturtmak istiyorsanız benim görüşüm LoL gibi periyodik fixleyci yamalar yapmanızda yarar var,ama nedense bakıyorum Joygame ekibi bu konuda pasif kalıyor yamaları bile aydan aya yapıyorlar neden sizde diğer oyun firmaları gibi pacth (yama)ları haftalık veya kısa zaman aralıklarında yapmıyorsunuz?işte buda sizin ayıbınız bana göre,

0

9.11.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz, iletilmek üzere kaydedilmiştir. Ancak Wolfteam Ekibi ara ara veri yenilemesi, ekstra yamalar zaten getirmektedir. Fakat hilenin önüne tam anlamıyla geçilememektedir.Yine de sizlere temiz ve eğlenceli bir oyun sunabilmek için yetkili arkadaşlar ellerinden geleni yapmaktadır.

İyi forumlar dilerim.

1

9.11.2015

Link kopyalandı.