ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hileler için çözüm önerileri

• EhteyarEDE
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Hacı babalar bence hilelere dur demek hile kullanılana çara ban atmakla olmaz adam ban yer yeni bir çar açar haksız mıyım bence oyun yazılımsal olarak hile korumalı olmalı ve hile indirilen siteler tespit edilip mahkeme kararı ile kapattırılabilir hatta hile sitesi sahiplerine dava açılıp taznimat bile alınabilir babama sordum babam savcıdır oyun için yapılan illegal davranışlar cezalandırılır dedi bene bu yapılmalı ki hileyi yapanlarında eli yansın bidaha bu işe bulaşmasınlar

0

29.7.2016

Link kopyalandı.
  • yazıklarolsun
    Konu: 1 Yanıt: 7
    218 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

oyun görevlilerinin oyun umrunda değil oyun yönetimi ise saldım çayıra mevlam kayıra hesabında bu yüzden bu oyundan bi halt olmaz ilgi alaka KOCA bir SIFIRRRRRRRR bu oyunda hile yi bilerek ve isteyerek bitirmiyolar ne kadar bunu inkar etselerde bu böyle oyuncuların  en az %50 hatta %60 ı hi le kullanıyor bunu gö rüpde sessiz kalıyolarlarsa hala kaç senedir ben bu işde art niyet ararım ki var en basit çözümler bile getirilmiyor odadan atma yetkisi için çalışma yapılabilir bu en basit yöntem ama hiç bir yönetici kılını kıpırdatmıyor biz burda boşa yazıp çiziyoruz bu yazılanları bile okumuyordur bu şahsiyetsiz yöneticiler hatta şerefsiz desem haksım olmam en ağır hakaretleri hak ediyor bunlar yazık verdiğimiz paralara lanet olsun HARAM OLSUN bu hileyi görüpde bişey bişey yapmadıkları için

0

30.7.2016

Link kopyalandı.
  • ece4654545
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

yazıklarolsun dedi ki;
    oyun görevlilerinin oyun umrunda değil oyun yönetimi ise saldım çayıra mevlam kayıra hesabında bu yüzden bu oyundan bi halt olmaz ilgi alaka KOCA bir SIFIRRRRRRRR bu oyunda hile yi bilerek ve isteyerek bitirmiyolar ne kadar bunu inkar etselerde bu böyle oyuncuların  en az %50 hatta %60 ı hi le kullanıyor bunu gö rüpde sessiz kalıyolarlarsa hala kaç senedir ben bu işde art niyet ararım ki var en basit çözümler bile getirilmiyor odadan atma yetkisi için çalışma yapılabilir bu en basit yöntem ama hiç bir yönetici kılını kıpırdatmıyor biz burda boşa yazıp çiziyoruz bu yazılanları bile okumuyordur bu şahsiyetsiz yöneticiler hatta şerefsiz desem haksım olmam en ağır hakaretleri hak ediyor bunlar yazık verdiğimiz paralara lanet olsun HARAM OLSUN bu hileyi görüpde bişey bişey yapmadıkları için

0

30.7.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhabalar,

Hileler ile ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Oyuncularımıza daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için konuyu uzun vadede çözüme ulaştıracak çalışmalar yürütülmekte.

Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

0

30.7.2016

Link kopyalandı.
  • umuteren6161
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

yav abi  faceden atsana

0

30.7.2016

Link kopyalandı.