sevgili wolfteam ekibi
oyundaki hileler artık bıktırdı ve bizler enayi değili. o kadar para yatırıyoruz kutu vs. alıyoruz girdiğimiz her oyundan hilelerle karşı karşıya kalıyoruz ve sizler buna bir çözüm üretmiyosunuz. Oyunun bu şekilde devam etmesi ve sizlerin buna müdahale etmemeniz sizlerin ayıbıdır. bayram bayram kendını bılmez densiz hileciler yüzünden günaha griyourz. teşekkürler şimdiden saygılar hayırlı bayramlar.
Ben bu yüzden oyunu bıraktım kardeşim bir yildan fazladir oynamiyorum hala hile varmi diye aklima geldi bi foruma bakayim dedim hala varmış. bir haftada 600 tl nakit çekiyordum ben cold hacks bir cikti sayilarida artti lavuklarin öyle az da değiller. oyunu biraktik yazik bizim mahallede arkadaş klanimiz vardi her aksam oynardik clan ws atardik lavuklari hakkimizla yenince ya base taramaya basliyorlardi yada oyundan atiyorlar soruyoyorum bütün wolfteam og lere bu hile parayla satiliyor g3 çıktı yillarca fix yemedi kapanmadi hep sorunsuz calisti simdi g4 çıktı oda sorunsuz calisiyo nakitten ümidi kestiniz hileyi üretip para mi kazaniyorsunuz og ler bir hile nasıl olurda bu kadar profesyonelce hazirlanir ve hic kapanmadan yeni sürümleri cika çıka devam edebilir cektigimiz nakitler haram zikkim olsun bu cold hackte hepinizin parmagi var çünkü.
wolfteam ekibi saygısızlıklarımla
artık hile görmekten yoruldum.ne zaman bir odaya giriyorum mutlaka hile var .hilesiz oda yok .olmaz ise ben de hile yapmaya başlayacağım.bari oyunun tadı çıksın.afedersiniz ama oyunun boku çıkmış. kendilerine küfür ettirmeyi seven kişiler bol bol hile yapıyor siz de buna dur demiyorsunuz .bu mesaja cevap vereceğinizi zannetmiyorum çünkü hitman arkadaşında söylediği gibi hileyi satıyorsunuz galiba ama en azından gör oku .