ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hileciler yüzünden bırakıyorum Kilitli

• Aşkın
    Konu: 28 Yanıt: 33
    439 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Öyle bişey olmuşki her odada 1-2 hileci var habire onlar yüzünden hem oyundan atıyor bizi hemde oyun oynayamıyoruz, oyun programcıları bunlara yıllardır önlem alamıyor, daha fazla uzatmak istemiyor oyun artık çok saçma bir hale geldi anlıyacağınız bye.

0

29.9.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Oyun içerisindeki hileleri ortadan kaldırabilmek için wolfteam ekibi devamlı çalışmaktadır, sürekli yeni yamalarla çıkan hileleri temizlemektedir fakat devamlı olarak yeni hileler çıktığından hilenin önüne tam anlamıyla geçilememektedir. Yine de sizlere temiz ve eğlenceli bir oyun sunabilmek için yetkili arkadaşlar ellerinden geleni yapmaktadır. Wolfteam'a yardım etmek için hile kullanan şahısları tespit edip bir kaç dakikalık ekran görüntülerini alın ve destek bölümüne hile kategorisine ticket atarak yardımcı olun.

3

29.9.2015

Link kopyalandı.
  • llProturkll
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

anlamadığım nokta joygame gibi bir oyun portali nasıl olurda çözüm üretemez halbuki çözümler düşündükleri kadarda zor değil;

yapılması gerekilenler piyasada bulunan hileleri saptamak decomp edip yazılımları mantığı kavramak ve engellemek mevcut setup içeriğinde olan dll yada exe dosyaları üzerinde inject etmeyi kapatmak dışarıdan müdahale edilememesi için sha değerleri ile mevcut dosyanın boyutu tarihi ve imzası gibi konularda müdahalede bulunmak.

örneğin şuradaki adam kusura bakmayın yayınlıyorum ama iletişim kısmında telefonunuz dışında birşey yok

http://www.hileliadam.com/ bu adam sürekli olarak wolfteam hilesi dağıtıyor en kötü ihtimal her birini indirip bunlara bile fix atsanız yine bir nebze çözüm üretilir.En garanti çözüm ise injecti kapatıcaksınız varolan dosyalar üzerinde oynama yapılmasını engelleyeceksiniz hepsi bu

1

30.9.2015

Link kopyalandı.
  • perky23
    Konu: 4 Yanıt: 258
    925 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,
    Oyun içerisindeki hileleri ortadan kaldırabilmek için wolfteam ekibi devamlı çalışmaktadır, sürekli yeni yamalarla çıkan hileleri temizlemektedir fakat devamlı olarak yeni hileler çıktığından hilenin önüne tam anlamıyla geçilememektedir. Yine de sizlere temiz ve eğlenceli bir oyun sunabilmek için yetkili arkadaşlar ellerinden geleni yapmaktadır. Fakat yine de bırakacakmaya karar verdiyseniz özel hayatınızda başarılar dileriz.

1

2.10.2015

Link kopyalandı.