ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hile yapmadığım halde ceza verilmesi

• Hinata147
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhaba, ben dün wolfteam hesabıma nakit yatırdım ve 10 13 saat gibi takıldım sonra bugün girdiğimde ceza görevlisi hileden ceza vermiş fakat hiçbir şekilde hile kullanmadım sizlerden tek ricam açılması hile yapmadığım hale ceza  aldım.

0

27.8.2019

Link kopyalandı.
  • yunus9294
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

yunus9294  çar ım la oyun oynadım bugun bakıyorum ban yedim 3 program  yazıyor   hile ile uzaktan yakından alakam yoktur   ne bicim iş bu  aptalmısınız siz  durduk yere ban atıyorsunuz !

0

27.8.2019

Link kopyalandı.
  • yunus9294
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

Eyer  oynatmıyaçaksanız  kapatayım çarı ben hiç bir şekilde hile yapmadım eyer bugün açmaz isenız  adli işlemler ile karşınıza çıkacagım şuanda kıbrıs tan ban yediğim gözüküyor durduk yere ban attınız  nedır bu  kafanıza göre  ban atıyorsunuz kanıutlayın  eğer bir hile  proğram  kulandıysam KANITLAYIN  yoksa mahkemeye veririm sizi

0

27.8.2019

Link kopyalandı.
  • FlerexMLG
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

BEN HİLE KULLANMADIĞIM HALDE BAN YEDİM NEDEN WHERE IS THE ADALET MK NERDE LAN ADALET HEH MK YETER OYUNA PARA YATIRAYIM GÜZEL OLUR DEDİM YA PARAMI VERİN 45 TL Mİ YADA HESABIMI ŞEREFSİZLİKTİR BU

0

29.8.2019

Link kopyalandı.
  • bereles
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

MnBlade adlı hesabımda oynadıktan 1 gün sonra girmeye çalıştığımda 10 günlük felan bir banım oluştu banlayan : oyun görevlisi diyordu fakat ben hiçbir şekilde çarımla hile açmadım rica etsem banımı açarmısınız nakit harcadım o kadar günleri kadarda banı var ya

0

29.8.2019

Link kopyalandı.
  • IDeathMokoko
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

evet bir oyuncuyu da kaybettiniz teşekkürler 10 dk önce girdiğim çarıma şuan giremiyorum hile kulanmadığım halde ban yeme sebebim ne olabiler çok merak ediyorum açıkcası yeminle boşuna uğraşıyoruz  ya oyunu böyle ayakta tutmassnız iyi günler

0

30.9.2019

Link kopyalandı.