ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hile Ve hileciler Kilitli

• erkanileri
    Konu: 1 Yanıt: 2
    64 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Oyunda Cafe plus Bayilerinden biriyim ilk cıktıgından bu zaman kadar masalarımda wolfteam oynatmaktayım şu anda kendimde müşteriler ile oynamaya başladım.Oyunda inanılmaz derecede hile açıkları ve hileciler kol gezinmekte bunda dolayi kafemizde bile oyunu bırakan müşterimiz olduğuna göre türkiye çapında oyunu bu sebeble bırakan kişi sayısının pek fazla olduğunu anlamakta zor değil. şimdiye kadar oyun yönetimini hiç araştırmadım ve araştırmayacağımda oyunda birtane bile oyun yöneticisini görmediğim içinde wlfteam oyuncularını ve oyununu ciddiye aldıpınıız düşünmeye başladım. Hileciler ve oyun yönetimi için yeni bir düzenleme hem oyuncular hem oyunu oynatan işletmeler hemde joygame için iyi olacağını düşünüyorum hileler kapatılmasa bile oyunu oynatan işletmelere oyun yöneticiligi verilse en azından hilecilerin cezalandırılma süreci hızlı ve iyi olur diye düşünüyorum çalışmalarınızda başarılar dilerim.

0

12.9.2015

Link kopyalandı.
  • perky23
    Konu: 4 Yanıt: 258
    925 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,

Öneriniz için teşşekkür ederiz. Oyun görevlisi arkadaşlarımız gerekli incelemeleri ve düzeltmeleri yapmaktadır. Şikayetleriniz ilgili birimlere iletilmek üzere kaydedilmiştir. Oyun, forum veya site ile ilgili önerilerinizi bizimle paylaşmaya devam ediniz.
    İyi forumlar dileriz.

0

14.9.2015

Link kopyalandı.