beyler hilelere önem verin lütfen oyunu yurt dışına kapatın yoksa siz temizliyorsunuz 5dk sonra hile çıkıyor sürmüyor bile o kadar bakın eger yurt dışına kapatmazsanız bu hileler hep devam edecek ve oyundan soğuyoruz .. 6,7 ay oyunu bıraktım bu hile yüzünden ve geri döndüm belki düzelmiştir diye ama hala aynı lütfen çözüm bulun. Ayrıca oyunda oyunda herşey para biraz bizide düşünün hep kendinizi düşünmeyin lütfen :))
ayrıca bu arada güzel gardaşım algide classics dondurmaların çubuklarında çıkan şifreyle 20tl değerinde hediye diyor şifreyi giriyorum daha önce girilmiş şifre diyo kabul etmiyo nasıl iş bu gardaşım daha yeni aldıgım dondurma yeyip çubuğundaki şifreyi giriyorum kabul etmiyo bi bak bu konuyada sanada magnum ısmarlayım :)
güzel kardeşim çarıma giriyolardı sürekli ben şifremi değiştirdikçe tekrar tekrar giriyolardı en sonunda hile diyerek ban yedim ben hile felan kullanmadım haksız yere yedim zaten ben hile var oyunda diye şikayet ediyordum ben hile yüzünden ban yedim ayıp vallaha ayıp ya