ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

hile olunca zevki kaçıyor 6, 7 ay bıraktım geri döndüm

• haloaga
    Konu: 3 Yanıt: 6
    48 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

beyler hilelere önem verin lütfen oyunu yurt dışına kapatın yoksa siz temizliyorsunuz 5dk sonra hile çıkıyor sürmüyor bile o kadar bakın eger yurt dışına kapatmazsanız bu hileler hep devam edecek ve oyundan soğuyoruz .. 6,7 ay oyunu bıraktım bu hile yüzünden ve geri döndüm belki düzelmiştir diye ama hala aynı lütfen çözüm bulun.                          Ayrıca oyunda oyunda herşey para biraz bizide düşünün hep kendinizi düşünmeyin lütfen :))

0

12.8.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,

Hileler ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Sen de bize çalışmalarımızda yardımcı olmak istersen hile kullanan oyuncuların videolarını kaydedip destek sistemimiz üzerinden bize ulaştırabilirsin.

İyi forumlar!

0

12.8.2016

Link kopyalandı.
  • haloaga
    48 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

kaç defa tesbit edip gönderdim ama adamlar hala oynuyo değişen bişey yok.. peki bu oyunda herşey para bazı değerli eşyalarıda oyun içi altına çevirir misiniz bi süreliğine etkinlik amaçlı bunada cvp verirsen sevinirim :)

0

12.8.2016

Link kopyalandı.
  • haloaga
    48 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ayrıca bu arada güzel gardaşım algide classics dondurmaların çubuklarında çıkan şifreyle 20tl değerinde hediye diyor şifreyi giriyorum daha önce girilmiş şifre diyo kabul etmiyo nasıl iş bu gardaşım daha yeni aldıgım dondurma yeyip çubuğundaki şifreyi giriyorum kabul etmiyo bi bak bu konuyada sanada magnum ısmarlayım :)

0

12.8.2016

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Bence destek sistemine başvurun. (çubuk konusunda.) Hile konusunda da 2011'den beri oynayan biri olarak (hileler bu arada 2013'ten beri çok arttı.) benim de bir ümidim kalmadı. İnşallah yakın zamanda düzelir. :(

0

15.8.2016

Link kopyalandı.
  • haloaga
    48 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

güzel kardeşim çarıma giriyolardı sürekli ben şifremi değiştirdikçe tekrar tekrar giriyolardı en sonunda hile diyerek ban yedim ben hile felan kullanmadım haksız yere yedim zaten ben hile var oyunda diye şikayet ediyordum ben hile yüzünden ban yedim ayıp vallaha ayıp ya

0

20.8.2016

Link kopyalandı.