ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hile Kullanmadığımız Halde Ban ATILMA SEBEBİ

• chef86
    Konu: 1 Yanıt: 1
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Yaklaşık 1 Haftadır Wolfteama Giremiyoruz Klan Başkanı Olduğum Halde Klanıma Adam Alamıyorum Durduk Yere Ban atma Sebebleri Nedir Anlayamadım Dünya Kadar Para Yatırıyoruz Bu oyuna Artık Canımıza Tak Etti Lütfen Yardımcı Olun Kanıt Vb Şeyler Sunun Hile Kesinlikle Kullanmıyoruz Hileden Dolayı Ban yiyoruz Pc de Hile Algılanıcak Hiçbir Şey Yoktur Gereğinin Yapılmasını En kısa Sürede Dönüş yapılmasını Saygılarımla Arz ederim.

DeadLyTantana Klan Başkanı ! oUstaK4RG4

0

8.8.2016

Link kopyalandı.
  • baba065006
    Konu: 2 Yanıt: 5
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Adam haklı aynı halt banada oldu bu nasıl bir iştir ogler ilgilenmiyor hile ban sebebi diyo ve buda imkansız kanıtta sunmuyorsunuz para yatırıyorum eşya alıyoruz süreleri boşa gidiyo olmaz böyle bişey

0

8.8.2016

Link kopyalandı.
  • sonerkutlu26533
    Konu: 2 Yanıt: 2
    29 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynn kardeşim banada oldu ve oldıkları ogy ler hile odasını girdim ahh verdi atıı ve izleme var dı izliyi olarakkatıldım sonra 1 kac ay önce oldu ama 1 gün önce ssucsuz yere ban yedim ve herkesde barut var şikayetciyyim bize neden gelmedii ? yatırdım naitler haram olsun !

0

9.8.2016

Link kopyalandı.
  • lukdevlin05
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Aynen karşim bende talaep falan gönderdimdi yok şu og ler anlamıyor 3 attılar bidaha bitti attılar hileer öldüroyr oyundan atıyor ban ı yiyen biz oluyoruz

0

9.8.2016

Link kopyalandı.
  • emin27212
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

evet hile yükledim ama anında sildim hadi onu geçtim 1 hafta ban verdiler tamam dedim ama 1 hafta sonra hala açılmadı yardım

0

23.1.2020

Link kopyalandı.
  • emin27212
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

yükledigim anda sildim kardeş
    :):)

0

1.2.2020

Link kopyalandı.