ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HİLE KULLANMADAN BAN YEDİM HER HALDE OG Yİ ÖLDÜRDÜM...

• hydr7106
    Konu: 2 Yanıt: 5
    35 JFP
    Kazanılan Rozetler

OYUNDA OG YİMİ ÖLDÜRDÜM ZORUNAMI GİTTİ NE 1 GÜNLÜK CEZA VERDİ BU NASIL Bİ İŞTİR AYIPTIR WALLA O YÜZDEN OYUNU BIRAKACAM DAHA 2 GÜN OLDU BAŞLAYALI GERİ BIRAKACAM BUNLAR YÜZÜNDEN....

0

7.9.2017

Link kopyalandı.
  • nsnrtmzl
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

Benimde başıma böyle bir olay geldi.Ben hile yap mıyom çekemeyenler banlatıyor.
    2 aydır çarıma giremdedim.:(

0

7.9.2017

Link kopyalandı.
  • barankck1925
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

çarda hile yapmdım ban yedi bune yaw kardeşim okadar nakit çektim yaaa

0

7.9.2017

Link kopyalandı.
  • oner193
    Konu: 3 Yanıt: 8
    54 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bende Dün Yüklü Bi Nakit Çektim Çarımı Baştan SOna Dizdim 11 gibi OG_Eddy Sunucuya Giriş Yaptı Dedi 5DK Sonra Oyuna Başladım Yasaklı Eşya Kullandınız Dedi Beni Oyundan Attı Tekrar Girdiğimde Bi Ay Ban Yemişim Bu Ne Yardımcı Olabilirmisiniz ?

0

7.9.2017

Link kopyalandı.
  • hydr7106
    35 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar,
    Wolfteam Destek Ekibi'yle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.Bütün cezai işlemlerimiz, Xigncode güvenlik programının otomatik uyguladığı yasaklamaların dışında, oyuncularımızın gönderdiği anlık ekran görüntüsü, video kaydı vb. yeterli görülen deliller doğrultusunda veya bizzat oyun gözlemcilerimizin tespitleri ile yapılmaktadır. Bu gibi durumlarda geçerli kanıtlar toplayarak, şikâyette bulunan duyarlı oyuncularımızın güvenliği esas alınarak aynı zamanda zaten suç işleyenin suçunu bildiğini varsaydığımız için, uzaklaştırılan kişiye herhangi bir bildirimde bulunma zorunluluğumuz yoktur.

Davranışın yasak olup olmadığını bilmediğiniz durumlarda mesuliyet, üyelik sözleşmesinde onayladığınız üzere tamamen size aittir. Bu gibi durumlarda kurallarımızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

İyi günler dileriz.
    Wolfteam Destek Ekibi

GÖNDERDİĞİ YAZIYA BAKARMISINIZ YA Sİ... MECE OYNA YADA Sİ.... MECE OYNAMA DEMİŞ ZATEN OYNANMAZ BEN TAMAMMEN SİLECEĞİM  ÇEKTİĞİM NAKİTLER ÖNEMLİ DEĞİL ADAMLAR DALĞA GEÇİO BİZLE AH Bİ DE NASIL SİLİNECEĞİNİ BULSAM

0

7.9.2017

Link kopyalandı.
  • hydr7106
    35 JFP
    Kazanılan Rozetler

OG LER OKUYOSANIZ BURAYA HESAP NASIL KAPATILIR Bİ AÇIKLAMA YAZARMISINIZ O KADAR PARA YATIRDIK BARİ BUNA YARDIM EDİNNN NE İŞE YARIYOSANIZ ANCA HAKSIZ YERE BAN ATMAYA YARIYONUZ..... BARİ BUNA Bİ YARDIM EDİN YADA SÜRESİZ BENİM HESAIMI KAPAYINDA KURTULUYUM WOLFTEAMDAN.... HİLELİLER ARASINDA HİLESİZLERİN BAN YEDİĞİ Bİ SİSTEMİNİZ VAR BANA KANIT GÖSTERİN KARDEŞİM BAN SEBEBİNİ İSTİYORUM SİZDEN AYIP ULAN AYIPPP .....

0

7.9.2017

Link kopyalandı.
  • hydr7106
    35 JFP
    Kazanılan Rozetler

zaten suç işleyenin suçunu bildiğini varsaydığımız için, uzaklaştırılan kişiye herhangi bir bildirimde bulunma zorunluluğumuz yok

KARDEŞİM BU NASIL YAZI BEN HİLE KULLANMADIM BAN YEDİM SEN BANA GİDERLİ KONUŞMAZSIN OG_Brutal O ZORUNLULUĞUN YOKTA SEN NE İŞE YARIYOSUN.... SENİ NEDEN OG YAPTILAR O ZAMAN ....KAPAYIN HESABIMI KARDEŞİM KAPAYIN AGZIMI ÇOK Pİ BOZACAM YOKSAAAAAA....

0

7.9.2017

Link kopyalandı.
  • adrenalin6060
    Konu: 63 Yanıt: 149
    1307 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

dreferfrefwwe

0

10.9.2017

Link kopyalandı.