İyi GünLer... Son 1 Haftadır NE GEce NEde Gündüz Oyun OYnayamıyoruz Herkes Bi Hile Tutturmus gidiyor Klan Vs Giriyoruz Adamlar Macro diye Bişey Açıyorlar Veya Baseden Vuruyorlar Mermileri Bitmiyor Canları 300 olarak Baslıyor Artık GErcekten Yeter 150 tl yakın nakit yüklemesi yaptım.. Ancak Oynayamadıktan sonra Neden bidaha Alışveriş Yapayım. 6 senedir oynuyorum Diger Mevcut Hesap Adım Melodi21 Ama Kd Ortalamamız Düşüyor diye Girmiyorum Lütfen Bi Düzen Yoksa Yine Oyun Oynamayı Bırakıcam ... Aynı Fikirde Olan Çok İnsan Oldugundan Eminim Lütfen Yardım Edin.. Hile Yapan Rütbeleri Görünce Daha Çok Şaşırırısınız Özellikle Geceleri.. Ve İşin Diğer Yanı Hepsi Full Ekipman Wolfteam Ekibinin Nakit Sattıklarından Dolayı Ses Çıkartmadıgını Düşünüyoruz Bunun Yanlış Oldugunu Gösterin .. Adamı Vuruyoruz Aynı yErde Bidaha Doguyor Game Moderatörü Olsanız Alamıyorsunuz.. İlginize TeşekkürLer... Haksız Emek Ve Kazanca Hayır..!
Merhaba,
Hile ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarda bize yardımcı olması amacıyla oyuncuların oluşturduğu Wolfteam Anti-Hack Team kurulmuştur. Ayrıca oyuncularımızın daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için konu ile ilgili yasal süreçler de sürmektedir.
İyi forumlar dilerim.