ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hile Cezaları Ağırlaştırılmalı Kilitli

• algantaner
    Konu: 1 Yanıt: 3
    88 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle iyi çalışmalar. Bu hile yapanlara verilen cezalara kurt parası eklenip; ölme öldürme oranı her seferinde sıfırlanırsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Yani hile yapmalarının kendilerine faydadan çok zarar vermesi gerekir ki yapmasınlar.İlk ceza 90 gün olmalıki hediye kutusundaki eşyalarında süresi bitsin. Kusura bakmayın ama destek bir videoyu 10-15 günde inceleyip ceza veriyor, adam bu sürede 1 milyondan fazla kasıyor siz kastığının en fazla yarısını kesiyorsunuz. Buda bence ceza değil hafiften bi kulağını çekmekten öteye geçmiyor. 1 ay oyuna girmese ne olur (yeni hesap açıp devam ediyor). Bu işin en yanlış yanıda bu bence; yeni hesap açmak o kadar kolay olmamalı. En azından gerçek e-mail adresi ve e-mail doğrulaması olması gerekir.

İŞİN ÖZÜ BU HİLE OLAYINI ÇÖZMEK JOYGAME'İN ELİNDE VE ÇOKTA ZOR DEĞİL. TEKRAR İYİ ÇALIŞMALAR

0

13.9.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

algantaner dedi ki;
    Öncelikle iyi çalışmalar. Bu hile yapanlara verilen cezalara kurt parası eklenip; ölme öldürme oranı her seferinde sıfırlanırsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Yani hile yapmalarının kendilerine faydadan çok zarar vermesi gerekir ki yapmasınlar.İlk ceza 90 gün olmalıki hediye kutusundaki eşyalarında süresi bitsin. Kusura bakmayın ama destek bir videoyu 10-15 günde inceleyip ceza veriyor, adam bu sürede 1 milyondan fazla kasıyor siz kastığının en fazla yarısını kesiyorsunuz. Buda bence ceza değil hafiften bi kulağını çekmekten öteye geçmiyor. 1 ay oyuna girmese ne olur (yeni hesap açıp devam ediyor). Bu işin en yanlış yanıda bu bence; yeni hesap açmak o kadar kolay olmamalı. En azından gerçek e-mail adresi ve e-mail doğrulaması olması gerekir.

İŞİN ÖZÜ BU HİLE OLAYINI ÇÖZMEK JOYGAME'İN ELİNDE VE ÇOKTA ZOR DEĞİL. TEKRAR İYİ ÇALIŞMALAR

Ceza sisteminin güncellenmesi gibi bir durum olabilir. Mümkündür.
    Şunu belirtmek isterim ki Ölme - Öldürme oranının sıfırlanması oyuncuda hiçbir değişikliğe yol açmaz. 
    E-posta adresinden hesabı doğrulama sistemi de getirilebilir. Fakat, oyuncu e-posta adresini rastgele olarak doldurursa, hesabı çalındığında hesabını kurtaramaz. Rastgele e-posta yazmanın avantajı yoktur. Bunu da belirtmiş olalım :)

0

13.9.2014

Link kopyalandı.
  • algantaner
    88 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

yeni hesap açımının zorlaştırılmasının amacı hile yapanın yeni hesap açıp devam etmemesi. çünkü atılacak ip ban çok basit şekilde aşılıyor. cevap için teşekkürler, İYİ ÇALIŞMALAR

0

13.9.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

algantaner dedi ki;
    yeni hesap açımının zorlaştırılmasının amacı hile yapanın yeni hesap açıp devam etmemesi. çünkü atılacak ip ban çok basit şekilde aşılıyor. cevap için teşekkürler, İYİ ÇALIŞMALAR

HWID Ban cezası almadıysan basit şekilde aşıldığını düşünmen normal :)

0

13.9.2014

Link kopyalandı.
  • yesribci38
    Konu: 22 Yanıt: 273
    3483 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Bence bi hileci ilk seferde sınırsız ban yemeli.Çünkü kullanıcıların ve Türk milletinin iyilikten anladığı yok.Ya pişman olursa diyorsunuz ama yinede sınırsız cezasını yesin.İlk andan itibaren sınırsız yesin bakın ne güzel olur oyun.Oyunu oynayan sayısı azalır diye düşünüyorsuz ama aksine çoğalacaktır.Yapmayacağınızı biliyorum ama yinede yazayim dedim çünkü haklıyım
    İyi forumlar..

0

13.9.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Peki hesabı çalınmışsa ne olacak? Böyle bir şey zaten olamaz.

0

14.9.2014

Link kopyalandı.
  • algantaner
    88 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

HWID ban google yazıp bakarsan ne kadar kolay aşıldığını görürsün. ben ceza aldım. bomba kurulan odadaydım. HWID aldım 10 dakika sonra diğer hesapla oyundaydım. o kadar basit yani. Ayrıca okuduktan sonra bu yorumu silerseniz iyi olur bilmeyende öğrenmesin

0

14.9.2014

Link kopyalandı.