ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hile (Açıklama)

• lejyonmicrop
    Konu: 3 Yanıt: 12
    171 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Abim siz og olarak hiç bir iş yaptığınız yok o kdr turnuva yapıosunu bloodrapper fln filan ee nabim mk bloodrapper lig yapçana otur pcye banla şunları bypass yapmış ban yemiyor oyuna giriyoruz hile açıyor bide yetmiyor oyundan atıyor  ulan sizin onlara yapmadıklarınızı onlar taburede pc oynarken yapıor video aldım 5 oyuna girdim odadalara katıl yaprak girdim odalarda bulunan hile sayısı 17 lan 5 odaya girdim daha bunedir lan bunun içinmi nakit yatırıyoruz bi şimdi konunun altına yazar biz işlem yapıyoruz fln yazma yemiyoruz bunları og lar !!!!!!!!!    8-)

0

2.2.2017

Link kopyalandı.
  • lejyonmicrop
    Konu: 3 Yanıt: 12
    171 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

he bide adamlar ı ve l karışık isim yapıolar ondan banlayamıoz da deme biz bu halimizle ajanlık yapıp engelleden ı mı l mi oldunu bulup küçük harflerle ss atıyoruz eee ne oluo yine banlanmıyor üfffffffffff abi robot yapçanıza hileye çözüm bulsanız ya nediyim

0

2.2.2017

Link kopyalandı.
  • hmzayldz52
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen ben sırf hile yuzunden ne nakit nede oyun oynuyorum biktim valla az da temz oyun  oynamamizi sagla og

0

6.2.2017

Link kopyalandı.
  • cgralici
    Konu: 1 Yanıt: 3
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

HaSaNSaBBaH7 adlı çarım durduk yerde 1 günlük hileden dolayı ban yedi hiçbir hile kullanmadığım halde ban yediim odada bir tane şereffsizin yüzünden ban yedim adam hileyle beni kendime öldürttü ondan sonra ban yedim lütfen çarımı geri açın

0

9.2.2017

Link kopyalandı.
  • Ahmett2599
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

BU HİLE KULLANANLARIN HESAPLARINI BULUP 1 AYLIK BAN ATSANIZ BAKIN BAKALIM BİRDAHA HİLE AÇIYORMU AÇMIYORMU CANI YANAN BİRDAHA AYNI HATAYI YAPMAZ ADAM GİBİ OYUN OYNUYAMIYORUZ YA KÜFÜR EDENLER ÇIKIYOR YA HİLELER. SIKIŞTIRIN BİRAZ MİLLETİ. BURDA ÇOCUKLARDA OYNUYOR OKUL HARÇLIĞIYLA NAKİT ÇEKENLER VAR KURSAKLARINDAN YEMEK GEÇMEZ İKEN SİZİN OYUNA YATIRIYOR PARAYI O ÇOCUK BOĞAZINDAN GEÇECEK PARAYI GELİPTE YATIRIYORSA SİZDE ADAM AKILLI İŞİNİZİ YAPIN DURDUK YERE MİLLET BAN YİYOR NİYE ? AÇIKLİYİM SIRF HİLELER GELİP BİZDEN ADAM ÖLDÜRÜYORLAR YASAKLI EŞYA DİYİP ATIYOR OYUNDAN. SONRA BAKIYORUZ BAN ! KARDEŞİM BU OYUNU DÜZELTMEZSENİZ ADAM KAYBEDERSİNİZ . HEPİNİZE KOLAY GELSİN AMA BİRAZ EMEK HARCAYIN BİRAZ !!!

0

11.2.2017

Link kopyalandı.
  • KorkumYARRAB
    Konu: 0 Yanıt: 2
    21 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ŞU OGLER HİLE MODERATÖR YÖNETİCİLER HİÇ BİRİ İŞİNİ YAPMIYOR ARKADAŞ Bİ OKUYUN DİNLEYİN YETER BE ÇEKTİĞİMİZ WOLFTEAM!!

0

12.2.2017

Link kopyalandı.
  • Aurellio
    Konu: 2 Yanıt: 3
    41 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

HİLELER KALKSIN OYUNDAN SOGUDUK !!!!!!!!

0

15.2.2017

Link kopyalandı.
  • mo00100010
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

OG LER BU NE SIZE BIR KISI VERIRSEM BANLARMISINIZ ADAMIN DOVMESI YOK TEK ATIO SIZDE GOREV YAPIN BEYLER LÜTFEN OG WT YI SEVIOZ AMA OLANLARA BAK HAKSIZLIK O ZMN HİLE CIKARIN HERKEZ YAPSIN LÜTFEN BANLARIN ReizSultanS banlatın OG ABILERM

0

11.7.2020

Link kopyalandı.