Abim siz og olarak hiç bir iş yaptığınız yok o kdr turnuva yapıosunu bloodrapper fln filan ee nabim mk bloodrapper lig yapçana otur pcye banla şunları bypass yapmış ban yemiyor oyuna giriyoruz hile açıyor bide yetmiyor oyundan atıyor ulan sizin onlara yapmadıklarınızı onlar taburede pc oynarken yapıor video aldım 5 oyuna girdim odadalara katıl yaprak girdim odalarda bulunan hile sayısı 17 lan 5 odaya girdim daha bunedir lan bunun içinmi nakit yatırıyoruz bi şimdi konunun altına yazar biz işlem yapıyoruz fln yazma yemiyoruz bunları og lar !!!!!!!!! 8-)
BU HİLE KULLANANLARIN HESAPLARINI BULUP 1 AYLIK BAN ATSANIZ BAKIN BAKALIM BİRDAHA HİLE AÇIYORMU AÇMIYORMU CANI YANAN BİRDAHA AYNI HATAYI YAPMAZ ADAM GİBİ OYUN OYNUYAMIYORUZ YA KÜFÜR EDENLER ÇIKIYOR YA HİLELER. SIKIŞTIRIN BİRAZ MİLLETİ. BURDA ÇOCUKLARDA OYNUYOR OKUL HARÇLIĞIYLA NAKİT ÇEKENLER VAR KURSAKLARINDAN YEMEK GEÇMEZ İKEN SİZİN OYUNA YATIRIYOR PARAYI O ÇOCUK BOĞAZINDAN GEÇECEK PARAYI GELİPTE YATIRIYORSA SİZDE ADAM AKILLI İŞİNİZİ YAPIN DURDUK YERE MİLLET BAN YİYOR NİYE ? AÇIKLİYİM SIRF HİLELER GELİP BİZDEN ADAM ÖLDÜRÜYORLAR YASAKLI EŞYA DİYİP ATIYOR OYUNDAN. SONRA BAKIYORUZ BAN ! KARDEŞİM BU OYUNU DÜZELTMEZSENİZ ADAM KAYBEDERSİNİZ . HEPİNİZE KOLAY GELSİN AMA BİRAZ EMEK HARCAYIN BİRAZ !!!