Arkadaşlar Wolfteam oyununu 2011 yılından beri oynamaktayım. FPS oyunlardan hıleyı tamamen sılmek mumkun degıl tamam bunu kabul edıyoruz. Yanlız hileyede bukadar musade edilmesi biz oyuncuların oyuna verdiği emekleri hiçe saymak gibi birşey oluyor. Tabi bazı fps oyunlarda hile kullanmak sıkıyor. bir örnek vericem reklam amaçlı algılamayın lütfen basımdan geçtıgı ıcın analtıcam belkı bı konuda akıl verir. (- Arakdaşlar 1 Hafta önce felan arakdaşlarla Cs-Go Adlı oyundaydık oyun sırasında 3. parti program kulanan bırı vardı karşı takımda ve oyun ıcınden o oyuncu report ettik 5 dk geçmeden altta '' x kullanıcısı suresiz yasaklanmıstır dedi.) işte bu oyuncuya verilen önemın bır gostergesıdır.-Birde hile kulananlara sordum nerden buluyorsunuz ban yıceksın korkun yokmu dedım. Bir siteden aldıklarını ban yeme gıbı bırseyın bulunmadıgı ban yenınde charın geri acıldıgı gıbı seyler soledı eger bunlar dogruysa F9 kendı ttakım arkadasımızın bızı vurmasını cekmekten baska işe yaramıyor anladıgım kadarıyla. Önerimi sorarsınız:- Oyun ıcı report sıstemı ve hızlı sonuclana bılecek.-Çok report edılen odalara Og nin öncelik sağlaması. Sonuca ulaştırması.- Hile 3. parti programların Cezalarının caydırıcı derecede artması da benım nerilerimdir. Bunu kaç kişi okur okumaz bılemıyorum ben 4 yıllık oyun hayatımda ne gorduysem buraya yazdım. İyi oyunlar Dilerimmmm.......
Merhaba,
Oyun içinde hileyi temizlemek adına ekibimiz zaten bulunmaktadır.Bizler elimizden geleni yapmaktayız ancak oyuncu her zaman abartır bu bariz bir gerçektir hile kullanan şahısları bizlere bildirmek yerine hile kullanmayı tercih ediyorlar. Ordan bakılınca bizler birşey yapmıyoruz gibi gözükebilir ancak tam aksine wolfteam ekibi olarak hileyi bitirmek adına sürekli çalısıyoruz. Paralı hile satıcılarına davalarımızı açtık ve sonuçlanmasını bekliyoruz. Oyun içinde kücük bakımlar yapmaktayız. Hileleri fixlemek adına. En kısa sürede hileyi bitirmeyi planlıyoruz.
İyi forumlar.