Merhaba ben kaç gündür uğraşan fbkorkmaz19 bugün itibarı ile size o hergün yazdığım yazı dolayısıyla e-posta adresim hacklendiği için e-posta değişimi istememe rağmen değişilmememsi üzerine hesabım çalındı ve şuan çok kötü durumdayım kimseylen hesabımı paylaşmadım. Lütfen yardımcı olunuz
Azrailll19 dedi ki;
Merhaba ben kaç gündür uğraşan fbkorkmaz19 bugün itibarı ile size o hergün yazdığım yazı dolayısıyla e-posta adresim hacklendiği için e-posta değişimi istememe rağmen değişilmememsi üzerine hesabım çalındı ve şuan çok kötü durumdayım kimseylen hesabımı paylaşmadım. Lütfen yardımcı olunuz
Başkalarının girin dediği sitelere girmemelisiniz.
sabah saat 3 civaro 10.000 n çektim oyuna girdim hersey normal alıcagımı aldım ve nakit yetmedi aksam saat 22:00 civarı bidaha nakit çektim ve ardından pc ye geçtim şans kutusu ve silah çekiliş kutusu alırken birden sunucu ile bağlantı kesildi dedi ve oyundan attı ardından oyuna girerken Apex_ban hatasını aldım bakın sebepsiz yere ban yedim hak vermıyomusunuz ? oyunda o kadar hile kullanan varken oyuna para yatıranın hesabımı engelleniyo yazabildiğim her yere yazıyorum derdimi konu para değil konu burda hak ve haksız yere bu paranın gitmesi allah için yardım edin
"Apex Ban" sebepleri :
- Hile olarak algılanabilecek programları kullanmak.
- Bağlantı hızının ani olarak değişmesi.
- Hesabınızın başkası tarafından ele geçirilmiş olması.
"Apex Ban" uyarısı ile bir daha karşılaşmamak için ;
- Hile olarak algılanabilecek tüm programları sisteminizden kaldırın.
- Bağlantı hızınızın aniden düşmesini ya da yükselmesini sağlayan "Netlimiter" benzeri programları kullanmayın.
- Hesabınızın güvende olduğundan emin olun, sık sık şifrenizi değiştirin.
Not : "Apex Ban" cezasının süresi 3 gündür.