ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hesabıma Joygameden Giremiyorum Destek Talep ediyorum.

• IHSniperYardım
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Sayın Wolfteam Destek Ekibi, Size Bir Şekilde ulaşmam gerekli. Önceden Birkaç Talep attım, Ancak talep attığım hesaplarımı unuttum. Konuyu Takip edemedim. Ben Hesabıma Joygame Üzerinden Giriş yapamıyorum, ancak oyun içinden giriş yapabiliyorum. bunun bana yarattığı sorun çok büyük, Size Şöyle Özet Geçeyim. Yıllar Önce aliscecen ID'Si İle açtığım bir hesabım var. Şuanda yarbay, ve yaklaşık 3 hafta önce oyun içi adını Değiştirdim Şu anki oyun içi adı IHSniper. Oyunu yaklaşık 1-2 sene bırakmıştım. Ve Oyuna tekrar girdiğimde. yani 3 hafta önceye kadar Hesabıma Joypara Yüklemek İstedim. Ancak. Joygame Sitesinden Hesabıma giremiyordum. açılan konulara biraz göz gezdirdim. Yardım Bulamadım. arkadaşlarıma 3 hafta önce 40, 5 gün önce 20 lira olmak üzere 2 Kere Joypara yükledim, Birincisinde İsim değiştirme felan yollattım kendime, Hediye kpleri bu yüzden alamadım, hadi bunu geçtim. 2.sinde hesabımı güçlendirmeye Yönelik şeyler almak istedim. ve hesabıma nakit çekemediğim için hiçbir + kampanyasından faydalanamıyordum. yapabildiğim tek şey arkadaşlarımın hesabına joypara yükleyip. Onların hesabında altın kutusu açıp kendime altınlı setler, silahlar vb. atabilmek oluyor, Ödediğim fiyatın 10/1'ini bile alamıyorum. Bu Bir Oyun hatasımı, Yoksa Herhangi Bir Cezamı aldım, bu cezayı ne şekilde giderebilirim? Bu Konuda sizden yardım talep ediyorum. Eğer Cevap verirseniz iletişim bilgilerimi, telefon numarası, ev adresi, tc kimlik numarası olmak üzere herşeyimi verip bu konuda yardımcı olmanızı bekleyeceğim, Keyifli Akşamlar Sayın Joygame Destek ekibi.

0

1.6.2016

Link kopyalandı.