ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hesabım silinmiş Kilitli

• SeeSpaces33
    Konu: 1 Yanıt: 4
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Benim hesabım vardı belli bir rütbeye getirmiştim ve nakitde yüklediğim olmuştu sonra oyunu bıraktım yaklaşık 1 yıl falan oynamadım ama hesabıma tekrar girmeye çalışınca öyle bi hesap yok deniyor nedeni nedir? Daha doğrusu sifresi değişmiş

0

19.10.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Bir ekran görüntüsü eklemeniz sizin sorununuzun çözülmesi için daha iyi olur.

0

19.10.2014

Link kopyalandı.
  • SeeSpaces33
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Şimdi atamıyorum ama yani oyun içi adım belli buradaki adımda belli ama aradan uzun süre geçti şifremden eminim hatta site yasağım olduğu için değişmiyordu hesap var oyunda ama şifre yanlış

0

19.10.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Yanlış girmişsinizdir veya unutmuşunuzdur. Şifremi unuttum deyin. Caps Lock tuşuna dikkat edin.

0

19.10.2014

Link kopyalandı.
  • SeeSpaces33
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Kaç defa denedim olmuyor unutma ihtimalim yok yüzde yüz eminim şifreden dikkatde ettim capslocka ama olmadı bi türlü,tek unuttuğum şey işe yarayacak olan e posta

0

19.10.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

E-posta değişiklği çok zor olsa da yapılıyor.

0

19.10.2014

Link kopyalandı.
  • SeeSpaces33
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Nasıl yapabilirim peki

0

19.10.2014

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

E-posta adresinizi değiştirmek için bize vermeniz gereken bilgiler aşağıdadır. Eksiksiz ve sıralı bir şekilde yeni talep açarak gönderiniz.

1- E-posta adresinizi neden değiştirmek istemektesiniz? (Kesin gerekmektedir)

2- T.C Kimliğinize ait önlü arkalı ekran görüntüsü (Kesin gerekmektedir - Bir tarayıcı yardımı ile görüntüyü alarak jpeg şeklinde gönderiniz)

3- Eğer elinizde varsa Joypara alımınıza ait dekont (Ekran görüntüsü de olabilir)

4- Şu anki e-posta adresiniz ve yeni e-posta adresiniz (Kesin gerekmektedir)

5- Joygame tarafından mailinize gönderilmiş olan her türlü e-postanın ekran görüntüleri (Önemlidir)

6- Karakterinize ait en eski ekran görüntüleri (Önemlidir)

Not: Yalnız tarafımıza başvurduğunuz kullanıcı hesabı adına e-posta adresi değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Lütfen başvurunuzu 
    buradan yapınız. Ayrıca ekran görüntülerini jpg formatında olacak şekilde, "yeni dosya ekle" sekmesi üzerinden tarafımıza gönderiniz.

1

20.10.2014

Link kopyalandı.