joygame herkeze çok büyük karakterler yolluyosunuz. Nakit çekenler ölüyor.Güçlerimiz eşit neredeyse bide yeni başlayanlara çok eşya güzel veriyosunu nakitli hemde değerli.Altınlı silahlar verilmeli.Herkez yeni hesap açıyor o karakterleri kullanıyoarlar 10 kişinde 1i karakter değil hatta 10u da bazen full karakter hediye gelenden.Webrazzi 1. oldunuz diye euro karakter vermişsiniz onun yerine fanas mc verin 5 günlük neden nakitli eşyalar veriyorsunuz fanas mc de nakitli ama euro karakteri daha güçlü. Yeni başlayanlarada o msd falan verililmemeli. Nakit çekenlerle gücü eşit nerdeyse bunlar sizin sponsorunuz falan değil.Sadece yeni hesap açıyolar. O oyna başlayanların &90 ı yeni çar açanlar o yüzden boş boş rezil olmayın.Böyle giderse nakit çekenler nakit çekmeyi bırakacak çüçnkü eskiden bukadar ölmüyorduk.Nakit çekmeyi bırakanlar azaldıkça sponsorlarınız yardım edersize. Yeni başlayanlara güzel silahlar vermeyin. Ve hediyen envanterde değerli şeyler vermeyin oyun güzel olmuyor. Ve ya herhangi bir etkinlikte.
Hediye verilmemesi yanlış olur. Bende nakit çekiyorum sürekli fakat herkes senin veya benim gibi nakit çekemiyor. Kimi arkadaşımızın cebinde okul harçlığı olmuyor. Onlarında mutlu olmak hakkı. Mutluluğu bu şekilde kısıtlamak çok yanlış. Bırak öldürsün doyasıya 2 el 3 el zaten hediyesi bitince o hep ölecek. Diğer yandan buna sınırlama koyulması da illaki gerek. Oyuna girene veya 300-500 adam öldürene 1 haftalık full set vermek yanlış. Bu tür büyük şeyler yine nakit çekenlere yönelik olmalı. Hediye dağıtılanlar deneme sürümü gibi anlayacak kadar olmalı.