ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HEDİYE KUTUSU DOLU HATASI Kilitli

• alomalo55
    Konu: 4 Yanıt: 8
    79 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

sayın avengers256  hediye kutusu dolu hatası alıyorum uzun zamandır çözemediniz .bi kaç sene önce kutu bugu yapanların envanterini sıfırlamıştınız yine öyle bişey yapsanızda bizim hediye kutumuzu sıfırlasanız belki bu problem çözülebilir..

0

7.2.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Açıkcası bilmiyorum yapımcı firmadan haber bekleniyor. Ona göre birşeyler yapılabilir.Devamlı destek ekibine bu konu hakkında bildirimde bulunun. 

0

7.2.2016

Link kopyalandı.
  • alomalo55
    79 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

desteğe sürekli bildiriyoruz fakat ilgilenen yok . kısa sürede ilgilenmezlerse gerekirse dava açacağım satıkları o kadar kutu ve sandığı kullanamıyorum buda dolandırıcılık sayılabilir

0

7.2.2016

Link kopyalandı.
  • alomalo55
    79 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Avengers256 bu hata günden güne daha fazla kişide olmaya başladı artık ilgilensinler . sen bunu bildirdirdiğinde bi çözüm bulmuyorlarsa bizle hiç ilgilenmezler

0

7.2.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Davalık bir durum yok savcılığa başvurduğunuz zaman başvurunuz onaylanmaz çünkü gerekli delil yeterli olmaz.Yarın sabahtan deneyebilirsiniz. Dediğim gibi beklemek zorundasınız. Farkındayız çok fazla mağdur var bu konuda biz gerekeni yaptık. Özel olarak bildirdim yönetime. Sadece beklememiz gerekiyor. Konuyu tartışmaya kapatıyorum.

0

7.2.2016

Link kopyalandı.