Yer:Eğitim Merkezi Saat:19:00
Angela ve Matt Askerleri Eğitimden Geçirirken
Chrisopher Hiddetli Bir Şekilde Odaya Girer,
Angela Sakince:
-Ne Oldu Chris Önemli Bir Habermi Var?
Chris Ciddiyetini Koruyarak:
-Çok Çok Önemli Üstelik Lusian Uyanmış Ve
Ekibi Üssümüzün Yerini Bulmuş Oraya Doğru Geliyorlarmış.
Angela:Olamaz! Ya Nereden Geldiklerini Öğrenip Yolda Karşılarız Veya Yolarrının Üstüne Pusarız Veya Geldiklerinde Hazır Oluruz.
Ve Aniden Telefon Çalar:
-Hahahaha Ben Uyandım Ve Yerinizi Biliyorum! Hahahaha
Matt:
-Konuşurken Sizide Dinledim Ama Dinlemediğiniz Bişey Var Az Önce Hoparlörden Dedi Ki Sarah,Alexsandro ve Kate 2.30 Saattir Bulunamıyor
Angela:
-Olamaz Şu Gizli Numarayı Tekrar Arayayım Belki Cevap Verir.
Lusian:
-Hahahaha Kaybolan Arkadaşların İçin Mi Aradın Küçük Güzel Kız
Angela:
- Evet Lusian Onlar İçin Aradım Onlar Neredeler Onlara Ne Yaptın ve Bizden Ne İstiyorsun
Lusian:
-Hımmm Onlar Akvaryumda Balıkları İzliyor Onları Size Veririm Ancak Benden Çaldığınız O Kurt Mutasyon Makinesini Ve İçindeki Dönüşen Kurdu Geri Vermeniz Gerekiyor.
Sarah:
-Angela Bizi Kurtar Ve O Makineyi Geri Onlara Ver!
Angela:
-Sarah Ama İncelemeden Neler Çıktığını Sende Biliyorsun
Sarah:
-Evet Biliyorum Ama Bizi Kurtar Onu Tekrar Alabiliriz Bana Güven Kendine Güven Bize Güven
Angela:
-Bu Riske Girmek İstemiyorum!
Sarah:
-BU BİR EMİRDİR ASKER!
Anglea:
-Tamam Off Matt Hurdalıkta Bir Görüşme Ayarla.
Yer:Hurdalık Saat:13.45
Angela,Matt ve 40 Asker Ortalarında Devasa Bir Araba Ve İçinde Mutasyon Makinesi İle Hurdalıkta Görüşecekleri Yere Doğru Yürüyorlardı
Vardıklarında Pedro Ve Gardiyan Bölüğü Onları Karşıladı
Pedro:Canım Angela Sen Neden Evinde Kitaplarını Okuyup Atış Antremanlarını Yapmıyorsunki
Angela:
-Pedro Seninle Konuşacak Vaktim Yok Arkadaşlarımı Ver Bende Sana Aleti Vereyim
Pedro:Ah Canım Eski Günlerin Hatrına Bir 10 Dakika Sohbet Edemezmiyiz Hem Belki Sonra...
Ve Angela Tabancanın Kabzası İle Pedronun Başına Vurur Pedro Bayılır
Angela:
-Adriano Arkadaşlarımı Verirmisin Sohbet Edecek Vaktim Yok
Angela Arkadaşlarını Aldıktan Sonra Helikoptere Biner Ama Adriana Bir Mermi İle Pilotu Yaralar
-KURTLAAAR SALDIRIIIN!!
Wolfteam Hazırlıksız Yakalanmıştır Ama Reinhard Hazırdır Yanına Aldığı HKE417-GL Ları Herkese Dağıtır Ve Gardiyan Bölüğü İle Kapışma Başlar
Lin Adriana nın Pedroyu Götürdüğünü Farkedince Bacağına HKEinin Sniper Moduyla Bir Mermi Sıkar Adriana Oracıkta Yere Yığılır Ve Bekler
Bir Hayalet-2 Kurdu Onları Üsse Götürür Lin Fark Ederki Gardiyan Bölüğü Yenilmiş Kapışma Bitmiştir İşte Gidiyoruuzz!!