ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HARİKULADE BİR FİKİR Kilitli

• asfgfuıkolu
    Konu: 3 Yanıt: 3
    42 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

MERHABA SAYIN JOYGAME GÖREVLİLERİ BENDEN SIZE SELAMLAR :) BILIYORUZ KI HEPIMIZIN ORTAK PROBLEMİ OLAN HILELER IÇIN BI ÇOZUM YOLU BULDUM. BENCE SIFIR CEZA ETKISI ALTINLA DA SATILSIN KI CEZA ALMAYALIM (ÖR:5000 ALTIN) vb. BU SAYEDE HİLELER ARTIK SORUN DEĞİL HERKEZ OYUNDAN ÇIKAR VE HİLECİ DE SIKILIR OYNAMAKTAN KAPATIR OKUDUĞUNUZ İÇİN TESEKKUR EDERİM İYİ GUNLER :)))

0

6.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

asfgfuıkolu dedi ki;
    MERHABA SAYIN JOYGAME GÖREVLİLERİ BENDEN SIZE SELAMLAR :) BILIYORUZ KI HEPIMIZIN ORTAK PROBLEMİ OLAN HILELER IÇIN BI ÇOZUM YOLU BULDUM. BENCE SIFIR CEZA ETKISI ALTINLA DA SATILSIN KI CEZA ALMAYALIM (ÖR:5000 ALTIN) vb. BU SAYEDE HİLELER ARTIK SORUN DEĞİL HERKEZ OYUNDAN ÇIKAR VE HİLECİ DE SIKILIR OYNAMAKTAN KAPATIR OKUDUĞUNUZ İÇİN TESEKKUR EDERİM İYİ GUNLER :)))

Merhaba,
    Bana göre önermiş oldugunuz fikirin hileciler ile ilgili bir soruna cözüm olacagını düşünmüyorum. Bu daha çok şahsi bir istek olmuş...

0

6.10.2015

Link kopyalandı.
  • perky23
    Konu: 4 Yanıt: 258
    925 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,
    Öncelikle fikriniz için teşkkür ederiz fakat hile kullanımı ile ceza etkisinin bir alakası yoktur. Önerilerinizi bizlerle paylaşmaya devam ediniz.
    İyi forumlar dileriz

0

6.10.2015

Link kopyalandı.