ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hamadah Baba ve Kırk Kurtlar [WSD : Komedi Eklenti Paketi]

  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Merhaba arkadaşlar :)

    Sizlere WSD'nin Komedi Eklenti Paketi olan Hamadah Baba ve Kırk Kurt'u sunarım ...

    İyi seyirler


    *dpıdıt dbıdıt* *roaarrrrr grüüppssss*

    LUSIAN : Haydee dehh dehh Bahamalar ... dehh dehh
    Bahama 1 : Abii neden bizi koşturuyorsun yaaa
    LUSIAN : Herkese Kurt Koşma alacak paramız yok bee biriktirebildiğimiz ancak 10.000 KP , 1000 N , 100000 Altın .. bunlarla zahız bile alınmaz zahız .... ee onun dışında bi siz yerde koşuyorsunuz bende sizi kullanıyım dedim >:)
    Bahama 2 : Bırak bizi beehh .... bak beni sinir etmeeh *brüpsss* bak beni de ata benzettin *ğppsss* yahu *ppss* insaf yok *ğpss* mu *rüpss* sende *bbrrrppss* tamam ben pes ediyorum -.-'

    O sırada bir barda hademecilik yapan Hamadah , o zamanın klişe teknolocisi odunu toplamaya gitmiştir ... bahama seslerini duyan Hamadah bir otun arkasına saklanır ... devekuşu gibi arkası havada ota saklanır ve kimse beni göremeez diye şarkı söylemeye başlar. Lusian böyle megafon gibi sesi tınlamaz bile ... bir teknolocik kapının önüne gelirler ve Lusian şifreyi girer. Hamadah işine gelince bir şahin gözüne sahip olduğu için (Kadınları dikizleme amaçlı ... neyse başka hikayeye kalsın :D) şifreyi hemen balık hafızasına not eder ve kapıya şifreyi girer. Tabii Lusian ahmak mı ... girişe kanlı canlı aslan gibi adam koymuş ... demek isterdik ama koymamış çünkü Kurt Yılına göre yıl 2030'muş. Bu yüzden hemen robocoplar (Lusian'ın artık nasıl bir zevki varsa) Hamadah'ın etrafını sarmış ve Hamadah gelecekten çaldığı (Bu da başka bir hikaye) AK-47 ile robocoplara saldırır. Robocopların şaftı kaymıştır ve Hamadah kapıdan içeri girmiştir. Hamadah etrafta ıslık çalarak dolaşırken izleyicilerden biri gelip

    *çattttt*

    Hamadah : Napıyon beee !!!
    İZLEYİCİ : Islık çalma bre adam başımıza şeytan mı çağırcan hee adam gibi sinsi sinsi yürü şurda 

    Ve Hamadah yoluna devam eder. Bir odada son derece şüpheli görünmeyen bir butona basar. Ve son derece şüpheli görünmeyen bir televizyon ortaya çıkar. Televizyonda Lin Meiling vardır. Hamadah kız görünce hemen ağzı köpürür ve *ığğııaaggkk* diye inler. Televizyonda Wolfteam Son Direniş : Reloaded'ın ''My Vandalist Love'' bölümü oynamaktadır. O bölümde Hamadah'ın gelecekteki iyi , profesyonel ve adam gibi hali ile Lin Meiling'in bir sahnesi vardır. Lin Meiling banyoya girer ve Hamadah ise üsse gitmek için bu kadının süslenip püslenmesini , giyinmesini vesair beklemek zorunda kalır. Bilmez ki başına neler gelecek.

    O sırada *dpşnkkk* diye bir ses duyulur ve Hamadah gelen kurşunun yaptığı hava akımının etkisi ile ödü patlar ve dengesini kaybederek banyoya dalar. Tabii kazara Lin'i de düşürür ... Lin o sırada sadece üstü giyiniktir (Lin de az değilmiş haa -.-) ve Hamadah'ı üstünde görünce bir hoş olur. Hamadah özür dilerim diyerek kalkmaya çalışır ama bu sefer de Lin'in başı dolaba vurur ve Hamadah yakalamaya çalışacakken ayağı kayar ve aynı pozisyona gelirler ... bu sefer Hamadah kalkar ama bu seferde başını yukarı o vurur ve Lin gene Hamadah'ın üzerine düşüp de burun felan kırmasın diye onun omuzlarından destek olarak ittirmeye çalışır. O sırada Marien - Reinhard otel suitine gelirler ve banyoya girdiklerinde karşılaştıkları manzara fecidir. Lin altı - üstü açık olarak yerde yatmakta ... Hamadah ise bir yere oturmuş yumurtalarını tutmakta (Marienler gelmeden önce birde yumurtalarını kapının koluna vurdu) Yanlış anlaşılmaya kurban gitmişlerdir ve Marien'ler OHA ! bu bizim bile aklımıza gelmezdi -.- dediler. 

    Ortaçağ Hamadah ise ağzının suyu akmış *ğğnkkkk* *öğğnnkk* diye melül melül bakmaktadır. Bunu duyan nöbetçiler onu yakalar ve Lusian'ın tahtına götürürler.

    LUSIAN : Benden izinsiz WSD TV mi nasıl izlersin HIIIIII !?
    Hamadah : Siz de çok gizli bir odaya o son derece süpheli görünmeyen butonu koysaydınız ... bi kere ... buton nedir ya sizin Kurt Yılınız 2030 ama siz hala butonlara *doort doort*
    LUSIAN : Biz de isterdik ama yapımcı HeLLBriNgER35 senaryoyu böyle yazdı. Uymazsanız *patt* sokağa dedi ve accık para (1.000.000 £) accık kadın (Ehm bu konuda konuşmasak) ve accık lolipop karşılığı filmde oynamayı kabul ettik ... ya saçma saçşma konuşmaaaaa ! Ölceen birazdann ölceen derken Hamadah *puf* ninja gibi ortadan kaybolmuştur. Lusian sıkılır ve paracıklarıyla oynamaya gitmek için Hazine Odasına gider ama hazine odası bomboştur. Hamadah bu sırada accayip derecede kilo almıştır. Çünkü tüm hazineyi yutmuştur. Planı tuvaleti gelince hazineyi tuvaletini yaparak çıkarmaktır ( Pratik zeka(!) ) Hamadah haltını ettiği anda yükselmiştir. Bir anda halt dağı olmuştur evinin olduğu arazi. Üstelik KP ler ... Nakitler doluymuş bu dağ. Tabii bunu gören 9-10 yaşındaki cucuhlar hemen dalmış halt dağına nakitleri almış ve hepsi Sınırsız Pedro Gomes Özel alarak mutlu mutlu yaşamış ... Hamadah ve Kırk Kurda mı ne olmuş ? Hamadah dağın tepesinde mahsur kalmış , Kırk Kurtlar ise HeLLBriNgER35 stüdyolarından istifa ederek Hollywood'da X Men Wolwerine filminde oynamaya başlamışlardır.

    Mutlu Son ... mu acaba ?

    Cast :

    Lusian
    Bahamah 1
    Bahamah 2
    Hamadah Baba
    Nöbetçi
    Cucuklar

    Yönetmen : HeLLBriNgER35

    0

    9.4.2014

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Emeğinize sağlık ;)

    0

    10.4.2014

    Link kopyalandı.
  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Teşekkürler :)

    0

    11.4.2014

    Link kopyalandı.
  • SarpKaya
    Konu: 8 Yanıt: 49
    245 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Ahahaha, :D
    İyi ki ayrılmamışsınız forumdan, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.

    0

    13.4.2014

    Link kopyalandı.
  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Beğenmenize sevindim ... :)

    0

    13.4.2014

    Link kopyalandı.