Ben gplerimi kendim kastım hep 1 odaya girdim oda illegal dedikleri hileye denk geldim oyuna baslattım aradan 10 15 dakika geçti ban atıldı gpm düşürüldü ve bunu yaşıyan çokça kişiler war bize ban atmadan önce o odada hielyi asıl yapnların kökünü kurutun ki bizde rahatça hilesiz odalara girelim madur olan biziz onca emeğim gitti çarımda herşey vardı bundan snra oyunuda oynamıorum belkide hiç önemli değil 1 kişinin oynamaması ama unutmayın sadece ben değilim
illegal odalara sende girme kardeşim biraz kendinize gelin odalarda bas bas bağırıyorlar hile ile kasıyoruz biraz uyanık olmanız lazım bence iyi olmuş birdaha öyle odalara girmezsin ne demiş atalar bir musibet bin nasihattan iyidir . sende tabi duydun seri gp seri rütbe girdin biraz bileğinizle kasmayı öğrenin .
Pesimistİnsan dedi ki;
illegal odalara sende girme kardeşim biraz kendinize gelin odalarda bas bas bağırıyorlar hile ile kasıyoruz biraz uyanık olmanız lazım bence iyi olmuş birdaha öyle odalara girmezsin ne demiş atalar bir musibet bin nasihattan iyidir . sende tabi duydun seri gp seri rütbe girdin biraz bileğinizle kasmayı öğrenin .