ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Haksız yere ban yedim sadece bir yetkili mesajımı okusun anlayacaktır "HAKSIZ YERE CEZA"!!!!

• hsynprlk1905
    Konu: 1 Yanıt: 3
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Joygame . Sabahleğin Wolfteam"a girdim oynadım oynuyodum ve birden internet gitti ve oyundan ani bir çıkış yaptı sonra canım istemedi Wolfteam oynamayı bu arada sabah 8 veya 9 gibi çıktı oyundan saat 11"de bir girdim 1 ay ceza verilmiş hadi 1 veya 3 günlük ceza verilse neyse 1 ay nedir daha önceden"de oluyordu ani çıkışlar. Eskiden bi ara 3 gün ceza vermişlerdi böyle durumlarda ceza verilir ama en az 1 veya 3 günlük 1 ay neden şu anda ne yapayım bilmiyorum envanterimde 1 aylık Ultimate 1 aylık Ateş Barut var bari neden ban verdiniz onu söleyin bu arada yazıda da ceza sebebi hile diye yazı var eğer hile ise o hile nedir bir gösterin eğer hile şuysa bana dün 7500 öldürmeden sonra hediye geldi ve bu hediye beni çok mutlu etti hediye gelmeden önce gri tüp idi sonra altın papatya oldu acaba Tüp"den sonra birden nasıl rütbe papatya"ya rütbe atladı diye sizlere bir ekran görüntüsümü attı birisi olabilirmi acaba birde hediyenin yanında da 30000 artık ne kadar altın hediyesi vardı bilmiyom, Ultimate G Pro 10 günlük geldi bu hediye için sizden çoook Teşekür ediyorum Joygame Ceza alan Oyun içi hesap adı=> WolfTeamTSTC

0

3.9.2016

Link kopyalandı.
  • 21gokhan211
    Konu: 3 Yanıt: 5
    45 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

rica etsem benim hesabada baksanız haksız yere ban bi ilgilenseniz ne icin ban yediyimi bile bilmiyorum

0

3.9.2016

Link kopyalandı.