ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Haksız yere ban düşüncesi Kilitli

• kartalmemet2332
    Konu: 2 Yanıt: 6
    38 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

İyi günler öncelikle ben oyununuzdan Albay rütbeli IC4RPEDIEM bu akşam üzeri oyuna girmeye çalışırken karşıma bir sorun çıktı sözde klan haksız kazanç nedeniyle 15 günlük ban yemişim tamam sizin göreviniz oyun kurallarına uymayanları cezalandırmak, ama şunu istiyorum madem ban attınız bana ban atarken neye göre ban attınız kanıtınız nerde? İtiraz ediyorum ben klanı asla haksız yere kasmadım oyunda küfür etmeye bile karşıyken illegal yollardan klanı mı kasacam bu ne kadar size mantıklı geliyor?

0

16.7.2014

Link kopyalandı.
  • reaper10
    Konu: 0 Yanıt: 10
    99 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Hiç belli olmaz birde klanından 4 kişiydi yanlış hatırlamıyorsam ban yerse tüm klan ban yiyor

0

16.7.2014

Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Bu konuda bir şey yapılamaz !

0

16.7.2014

Link kopyalandı.
  • kartalmemet2332
    38 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Ya nasıl bir şey yapılamaz ben 4 yılımı bu oyuna verdim ve kalkmış bana 15 günlük ban atıyor neymiş klanı illegal yollardan kasmışım. Tamam diyorum madem ban attınız bana ban atarken kullandığınız videoyu gösterin kanıtınız nerde?

0

16.7.2014

Link kopyalandı.
  • kartalmemet2332
    38 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Benim hesabımdaki banı sorun etmiyorum artık, klanımı kapatmışlar o kadar emek verdiğim klanı nasıl bana bir şey göstermeden açıklama yapmadan kapatabiliyorsunuz?

0

16.7.2014

Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Kanıtlar destek sisteminde bulunmaktadır. Ve kanıtlar gösterilmek zorunda değildir. Konu tartışmaya döndüğünden dolayı konuyu kilitliyorum.

0

17.7.2014

Link kopyalandı.