ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Haksız yere ban ! Art ardına

• BAYzalim44
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle Hilelere Karşı Olarak 23.05.2016 Tarihinde Sadece Oyuna girdim ve Hediye Kutuma Baktım Envanterimi Düzeltip Oyundan Çıktım Ertesi Gün 24.05.2016 Tarihinde Yani Bugün Ban Sebebi Hile VEREN Oyun Görevlesi Halbuki Hile Yapmadım 26.05.2016 Tarihine Kadar ban Tamam 2 Gün Az ama Boş Yere 2 gün Bu Olayın Aynısı Geçen Yakın Bir Zamanda Aynsısı Olmuştu Hile Yapmadığıma Rağmen Ban Yedim.Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.                                                 Ahmet Acar                                                                                                   24.05.2016

0

24.5.2016

Link kopyalandı.
  • Nytea
    Konu: 130 Yanıt: 270
    2281 JFP
    Sürü Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Zayıf Uluyan

Merhaba.

Hiçbir (Oyuncu/Klan) sebebsiz yere ceza almaz , oyun kuralları ve ceza sistemine göre ceza-i işlem uygulanır.Ayrıca Hiçbir kanıt veya delil olmadan hiçbir oyuncumuza ceza vermemekteyiz.Lütfen ceza sürenizin bitmesini bekleyin.
    iyi forumlar.

0

24.5.2016

Link kopyalandı.
  • BAYzalim44
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Tamam Buna Tamam Her Oyuncuya Bunu Demektesiniz AMA ......Odada Hile Var Adam Güle Güle Oynaya Zıplaya Ya Base Tarıyor Ya Sekmeme izleme  Yapıyor. Adam yapar Hileyi Bypass 'ı Koruyor Onun Yerine biz Ban Yiyoruz Biz Oyundan Atılıyoruz Evet Bu oluyor Oyundaki 10 Kişiye Sorsak 5 i Doğru Söyler 3 ü Yalan Söyler 2 Si Hile Yapandır Yapıyoda yapıyor APEX veya Şimdi Ki Güvenlik Bunların Daha Üstünü Yokmu Yalan Konuşuyorsam Beni İzleyin Diğer Arkadaşları Takip Edin Sonra Cevap verin Ayrıca Görevinizi Yapıyorsunuz Elinize Sağlık Yinede 10 Hileden 3 ü 4ü kapatılıyor Ama Nytea Oyun Görevlisiyiz Diye Oyuncuları Küçümsemeyin Bu sizi yükselten Oyuncular İndirmesinide Bilir Kolay Gelsin Size.

0

25.5.2016

Link kopyalandı.