Öncelikle Hilelere Karşı Olarak 23.05.2016 Tarihinde Sadece Oyuna girdim ve Hediye Kutuma Baktım Envanterimi Düzeltip Oyundan Çıktım Ertesi Gün 24.05.2016 Tarihinde Yani Bugün Ban Sebebi Hile VEREN Oyun Görevlesi Halbuki Hile Yapmadım 26.05.2016 Tarihine Kadar ban Tamam 2 Gün Az ama Boş Yere 2 gün Bu Olayın Aynısı Geçen Yakın Bir Zamanda Aynsısı Olmuştu Hile Yapmadığıma Rağmen Ban Yedim.Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim. Ahmet Acar 24.05.2016
Tamam Buna Tamam Her Oyuncuya Bunu Demektesiniz AMA ......Odada Hile Var Adam Güle Güle Oynaya Zıplaya Ya Base Tarıyor Ya Sekmeme izleme Yapıyor. Adam yapar Hileyi Bypass 'ı Koruyor Onun Yerine biz Ban Yiyoruz Biz Oyundan Atılıyoruz Evet Bu oluyor Oyundaki 10 Kişiye Sorsak 5 i Doğru Söyler 3 ü Yalan Söyler 2 Si Hile Yapandır Yapıyoda yapıyor APEX veya Şimdi Ki Güvenlik Bunların Daha Üstünü Yokmu Yalan Konuşuyorsam Beni İzleyin Diğer Arkadaşları Takip Edin Sonra Cevap verin Ayrıca Görevinizi Yapıyorsunuz Elinize Sağlık Yinede 10 Hileden 3 ü 4ü kapatılıyor Ama Nytea Oyun Görevlisiyiz Diye Oyuncuları Küçümsemeyin Bu sizi yükselten Oyuncular İndirmesinide Bilir Kolay Gelsin Size.