ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HAKSIZ BANDAN ÖTÜRÜ BIRAKIYORUZ

• nadas21
    Konu: 1 Yanıt: 1
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Topluca bırakıyoruz alın ananızın amına sokun oyununuzuda Firmanızıda sikerim,Rauneninde eddy ninde anasının amını sikerim,sizin ancak ve ancak sözünüz bu site sınırları içinde geçer dışarda realde bir sikim değilsiniz,Alayınızın anasını sikerim,sikmişim sizin yapacağınız oyunu başka oyunmu yok,

0

1.6.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

FearlesTR dedi ki;
    Merhaba,

JoyGame Şirketinin, oyuncularla etkileşimi sıfır.Böyle bir firmaya ücret yatırmanız, daha doğrusu böyle ilgisiz bir firmada bulunmanız sizin hatanız.Oyunu bırakın ve gününüzü daha faydalı işlere ayırın.Hem göz sağlığınız içinde size faydalı olacaktır.

​İyi günler dilerim.

Merhaba,

Her konuya dakika başı flood yaptığınız için hesabınıza uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.Birdaha sizi uyarmıcam konulara flood yapmayı bırakın.
    iyi forumlar.

0

8.7.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

FearlesTR dedi ki;
    GaIedriaI dedi ki;
    FearlesTR dedi ki;
    Merhaba,

JoyGame Şirketinin, oyuncularla etkileşimi sıfır.Böyle bir firmaya ücret yatırmanız, daha doğrusu böyle ilgisiz bir firmada bulunmanız sizin hatanız.Oyunu bırakın ve gününüzü daha faydalı işlere ayırın.Hem göz sağlığınız içinde size faydalı olacaktır.

​İyi günler dilerim.

Merhaba,

Her konuya dakika başı flood yaptığınız için hesabınıza uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.Birdaha sizi uyarmıcam konulara flood yapmayı bırakın.
    iyi forumlar.

Merhaba,

Forumda benim gibi bir üyesin.Yetkili gibi kendini üste çıkarıpta bir daha uyarmıcam gibi yazılar yazmayı bırakırsan iyi edersin.

Olaya Objektif yaklaşmıyorsun, Bir mod veya TY dururken senin böyle yazman çok saçma geldi.Biz oyuncuların görüşlerini böyle saçma sözlerle engellemeye mi çalışıyorsun?

Ayrıca tekrarlı iletiler girme niyetinde değil aksine yazıma uygun konulara görüşümü belirtme niyetindeyim ki Forumunda amacı bu zaten.Umarım anlamışsındır.Ben Sadece O-yun-cu-yum...

İyi günler

Merhaba,

Öncelikle konuşmalarınıza dikkat edin.Ben forumda görevliyim.Görüşlerinizi bildirebilirsiniz biz buna bişey demiyoruz fakat Öneri/İstek bölümünde görüşlerinizi yazabilirsiniz.Siz forum kurallarını ihlal ediyorsunuz her konuya aynı yorumu yapmak ceza sebebidir.Kural ihlali işlediğinizden dolayı üst yetkililere ismini bildiriyorum.Uzaklaştırma Cezası alıcaksınız.
    Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

iyi forumlar.

0

10.7.2016

Link kopyalandı.
  • medaratya
    Konu: 0 Yanıt: 4
    39 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

arkadaşlar bu oyunun boku cıktı ilgilenende yok her yerde hile var bir sikim yaptıklarıda yok bırakın bırakmak zor diyorsanız zula oynayın bunların yöneticiside kurucusuda bakıcısıda tam para şerefsizleri sadece paraya bakıyorlar zulaya bakın daha zevklı farklı hilede yok parada fazla konuşmuyor http://www.zulaoyun.com/indir adam olun akıllı olur bu şerefsizlere para kaptırmayın yeter

0

15.7.2016

Link kopyalandı.