yahu abicim şakamısınız bilerekmi yapıonuz ne hilesi sacmalamayın yahu önceki banım daha 2 gün önce acıldı hile kullanmadıgım taktirde ban yedim lütfen bakın rica ediorum kendi üstüme yemin ederimki hile kullanmadım lütfen banımı acın oyundaki nick im=Difference99 lütfen bakın cidden hile kulllanmadım sacma sapan işler yapmayın
selamun aleykum beyler benimde başıma geldi bugün bir ay ban vermişler.Oyunada para vermişiz şimdi nasıl olcak bi OG bize yardımcı olsun hesaları açsın şaka gibi bi durum söz konusu oyunda tonla gerçek hileci var hilecilerden oyun çekilmiyor onlar ban yemez bize durduk yere ban atarlar joygame bu kadar saçma bi şirketmi ayrıca bu burda kalmaz hesa açılmasın mahkemede joygameyle görüşmek üzere...
GerekSiz YERE BAN
Bugün aynısını bende yaşadım Hile nedeni ile ban diyor ben daha 1 kere bile google de hileyi aratmadım bana durmuş ban atıyolar küfür diyiin hakaret diyin belki de hile den bari atmayın anlamıyom hile kullanmadığım halde ban yiyom 3-5 günde değil tam 1 ay atıyonuz bu nedir abi hilesiz olanlar 1 ay ban hile kullananlar Oyunda olmaya halen devam ediyolar Hile kullandığıma dair bi kanıt gösterin isterseniz sınırsız ban atın haketmişim derim o zaman...İlgilenin biraz böyle saçma şeymi olur LeSTorN38...